Ελλάδα: Αφιερωμένο στην Eurovision το επόμενο επεισόδιο του Just The 2 Of Us

Ελλάδα: Αφιερωμένο στην Eurovision το επόμενο επεισόδιο του Just The 2 Of Us

Το Just The 2 Of Us είναι ένα μουσικό παιχνίδι το οποίο προβάλλεται στην μικρή οθόνη από το Open TV. Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως τα επόμενα επεισόδια του παιχνιδιού θα είναι θεματικά με το πρώτο από αυτά να είναι αφιερωμένο στην Eurovision! Σε αυτό το επεισόδιο μάλιστα καλεσμένη θα είναι και η Ελένη Φουρέιρα.

Μένει λοιπόν να μάθουμε ποια τραγούδια του αγαπημένου μας διαγωνισμού θα επιλέξουν να τραγουδήσουν τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια του J2US το ερχόμενο Σάββατο στις 12/12/2020.

Τα ζευγάρια που συνεχίζουν στον διαγωνισμό είναι τα εξής:
  • Κατερίνα Ζαρίφη – Αναστάσιος Ράμμος
  • Θανάσης Πασσάς – Γωγώ Τσαμπά
  • Νάσος Παπαργυρόπουλος – Josephine
  • Ζένια Μπονάτσου – Βαγγέλης Κακουριώτης
  • Αντώνης Λουδάρος – Πέννυ Μπαλτατζή
  • Νατάσα Καλογρίδη – Νικόλας Ραπτάκης
  • Αλεξάνδρα Κατσαΐτη – Γιώργος Τσαλίκης
  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Ηλίας Βρεττός

Από τους διαγωνιζομένους αρκετοί έχουν κάποια σχέση με την Eurovision, καθώς ο Νικόλας Ραπτάκης συμμετείχε στην Eurovision 2014 για την Ελλάδα ως μέλος των Freaky Fortune, η Josephine ήταν υποψήφια στον Ελληνικό εθνικό τελικό του 2014, o Αντώνης Λουδάρος ήταν ο παρουσιαστής την Ελληνικής εθνικής επιλογής για το 2017 ενώ ο Ηλίας Βρεττός ήταν υποψήφιος στο Eurostars το 2004, το talent show που διοργάνωσε τότε η ΕΡΤ για την επιλογή του Έλληνα εκπροσώπου στην Eurovision εκείνη την χρονιά.

Κριτική επιτροπή του διαγωνισμού είναι οι Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Μπακοδήμου με την πρώτη να ήταν παρουσιάστρια του Ελληνικού τελικού το 2013 και το 2014 ενώ η τελευταία ήταν παρουσιάστρια του Ελληνικού τελικού το 2007 και εκφωνήτρια της Eurovision την ίδια χρονιά για την ΕΡΤ.

Πηγή Εικόνας: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.