Φινλανδία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μία μέρα πριν από τον τελικό του “UMK 2021”;

Φινλανδία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μία μέρα πριν από τον τελικό του “UMK 2021”;

Αύριο βράδυ θα διεξαχθεί ο εθνικός τελικός της Φινλανδίας για την Eurovision 2021, UMK. Θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται συνολικά 7 καλλιτέχνες, τους οποίους επέλεξε μια οκταμελής κριτική επιτροπή, ανάμεσα από 278 αιτήσεις που δέχτηκε η δημόσια τηλεόραση της χώρας, Yle. Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα μία μέρα πριν; Ποιο είναι το φαβορί για την νίκη; Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η κατάταξη μέχρι τώρα:

Στην πρώτη θέση με 57% πιθανότητες νίκης, σχεδόν τριπλάσιες από τους δεύτερους Teflon Brothers x Pandora (20%), βρίσκουμε το συγκρότημα Blind Channel. Στην τρίτη θέση με 10% συναντάμε τον περσινό νικητή του UΜK Aksel, ενώ λίγο πιο κάτω, την Ilta (7%). Στις τρεις τελευταίες θέσεις, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, μιας και τις 2 τελευταίες συμπληρώνουν οι Danny και Laura με 2%, ενώ λίγο υψηλότερα, στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Oskr με 3%.

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις ή θα υπάρξει ανατροπή;

Πηγή: eurovisionworld

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.