Το “Skeletons” γράφηκε για τη Dihaj δηλώνει ο συνθέτης του τραγουδιού

Το “Skeletons” γράφηκε για τη Dihaj δηλώνει ο συνθέτης του τραγουδιού

Συνέχεια στο θέμα που άνοιξε χθες με τις δηλώσεις της η Iveta Mukuchyan έδωσε σήμερα ο συνθέτης της φετινής συμμετοχής του Αζερμπαϊτζάν, Skeletons. Χθες η Iveta προσκεκλημένη της ειδικής εκπομπής της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης για την παρουσίαση των συμμετοχών της Eurovision 2017 Songcheck, υποστήριξε ότι το τραγούδι Skeletons είχε προταθεί και στην ίδια, για να εκπροσωπήσει με αυτό την Αρμενία στη Στοκχόλμη, αλλά εκείνη το απέρριψε για χάρη του LoveWave. Ο συνθέτης όμως του Skeletons σε δηλώσεις του στο oikotimes διέψευσε την Iveta, λέγοντας πως το τραγούδι γράφηκε στις αρχές του 2017 ειδικά για την Dihaj. Ας περιμένουμε την τρίτη πράξη του έργου με την απάντηση τώρα της Iveta στους ισχυρισμούς του Isa Melikov, δημιουργού του Skeletons.

2 σκέψεις για το “Το “Skeletons” γράφηκε για τη Dihaj δηλώνει ο συνθέτης του τραγουδιού

  1. Τί σχέση έχει ο Κοντόπουλος με το Αζερμπαιτζαν; μας έκαψες.
    Το κομμάτι πάντως γαμάει,δύσκολο να είναι του Κοντόπουλου. Και επίσης πέρσι ο Κοντόπουλος έγραψε στην Ρωσία άρα πως να πρότεινε κομμάτι στην Αρμενία;
    Ότι μ@λ@κι@ θέλει γράφει ο καθένας τέλικα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.