Την Κυριακή στις 18:00 το Mu.Si.Ka. το μεγάλο Eurovision karaoke party του INFE Greece!

Την Κυριακή στις 18:00 το Mu.Si.Ka. το μεγάλο Eurovision karaoke party του INFE Greece!

Την Κυριακή θα διεξαχθεί το Eurovision καραόκε party του σωματείου μας, το Mu.Si.Ka. 2020, αλλά και η κοπή της πίτας για το νέο έτος. Κέφι, μουσική και πολλή Eurovision είναι τα συστατικά της  βραδιάς.

15 συμμετέχοντες -μέλη του INFE και μη- θα ανέβουν στην σκηνή για να τραγουδήσουν μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου θεσμού. Το βραβείο του Mu.Si.Ka. θα δοθεί στην καλύτερη εμφάνιση συμμετέχοντα ενώ θα απονεμηθεί και βραβείο κοινού.

GUESTS

Στην εκδήλωση μαζί μας θα παρευρίσκονται και καλλιτέχνες που θα κρίνουν τις εμφανίσεις των υποψηφίων κατά το ήμισυ αλλά και θα τραγουδήσουν για όλους εμάς.

Stereo Soul
Ιρένε Τροστ

Dj KonCept

AC²

Χάρης Κορνάρος

Άλεξ Διαμαντής

Γιάννης Μωραΐτης

Δημήτρης Βοζαΐτης

Νικολέττα Φιλιππάκη

ΚΟΙΝΟ

Φυσικά λόγο στο αποτέλεσμα θα έχετε κι εσείς που θα δώσετε το παρών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι βρεθείτε αυτή την Κυριακή στις 18.00 στον Πολυχώρο Αίτιον στην οδό Τζιραίων 8-10 (πλησίον μετρό Ακρόπολης). Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε παρέα, να απολαύσουμε τις εκπλήξεις και να αναδείξουμε την αγαπημένη σας συμμετοχή.

Μotto μας: Rise up & Sing

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.