Στην Αρμενία θα διεξαχθεί η Junior Eurovision 2022

Στην Αρμενία θα διεξαχθεί η Junior Eurovision 2022

H Αρμενία πανηγυρίζει από εχθές την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον 19ο διαγωνισμό τραγουδιού της Junior Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι με την Maléna και το τραγούδι Qami Qami. Αυτή ήταν και η δεύτερη νίκη της Αρμενίας στον θεσμό της Junior Eurovision μετά το 2010 όταν κέρδισε με τον Vladimir Arzumanyan και το Mama.

Σε συνέχει αυτού του αποτελέσματος, o διευθυντής της Αρμενικής δημόσιας τηλεόρασης David Tserunyan επιβεβαίωσε πως η Αρμενία θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει την Junior Eurovision 2022, η οποία θα είναι η 19η διοργάνωση του πανευρωπαϊκού μουσικού παιδικού διαγωνισμού. Αυτή θα είναι και η δεύτερη φορά που η Αρμενία θα διοργανώσει την Junior Eurovision, η προηγούμενη ήταν το 2011 όπου και πάλι η Αρμενία είχε κερδίσει την προηγούμενη χρονιά. Τότε ο διαγωνισμός είχε πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, το Γερεβάν, που φαντάζει και για το 2022 ως η πόλη φαβορί για να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό.

H EBU με την σειρά της επιβεβαίωσε μέσω των Social Media πως η Αρμενία θα είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει την Junior Eurovision 2022, ενώ ο εκτελεστικός επόπτης της EBU, Martin Österdahl δήλωσε τα εξής:

To νικητήριο τραγούδι της Αρμενίας έθεσε νέα στάνταρ για τον διαγωνισμό. Ο ενθουσιασμός τους για την εκδήλωση είναι απαράμιλλος και είμαστε ενθουσιασμένοι που η Αρμενική Τηλεόραση θέλει να φιλοξενήσει την 20η έκδοση της JESC τον επόμενο χρόνο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να σχεδιάσουμε μια πολύ ιδιαίτερη επετειακή έκδοση του σόου.

Ας θυμηθούμε την νικητήρια συμμετοχή της Αρμενίας.

https://www.youtube.com/watch?v=IEqRlYCxPHw

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.