Ρουμανία 2017: Τι λένε τα στοιχήματα και τα προγνωστικά για τον τελικό του Selecţia Naţională

Ρουμανία 2017: Τι λένε τα στοιχήματα και τα προγνωστικά για τον τελικό του Selecţia Naţională

Η Ρουμανία επιλέγει απόψε τον εκπρόσωπο της στο 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μέσα από το Selecţia Naţională, τον εθνικό τελικό δηλαδή που διοργανώνει κάθε χρόνο για την επιλογή της συμμετοχής της. Μετά από ζωντανές ακροάσεις και έναν ημιτελικό, δέκα συμμετοχές κατάφεραν να φθάσουν στον σημερινό τελικό. Σύμφωνα με τα στοιχήματα και τα προγνωστικά, τυπική διαδικασία θα πρέπει να θεωρηθεί η σημερινή βραδιά. Μένει βέβαια να δούμε αν τα στοιχήματα θα επιβεβαιωθούν ή θα έχουμε εκπλήξεις όπως στο Eesti Laul στην Εσθονία και στη δεύτερη ευκαιρία στη Σουηδία.

Μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο Selecţia Naţională και το ρουμανικό εισιτήριο για το Κίεβο είναι οι Ilinca και Alex Florea με το πολύ upbeat Yodel it! Τόσο τα προγνωστικά των fans στα διάφορα διαδικτυακά polls όσο και οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ομόφωνα την πρώτη θέση στη συμμετοχή της. Βέβαια σημασία έχει τι θα ψηφίσει το ρουμανικό κοινό, γιατί το αποτέλεσμα θα κριθεί αποκλειστικά από την ψήφο του σήμερα και έχουμε δει κατά καιρούς πολλές εκπλήξεις.

Στη δεύτερη θέση αλλά από μεγάλη απόσταση βρίσκεται η Xandra με το Walk On By. Μία κλασσική γιουροβιζιονική μπαλάντα, που στη φάση των auditions τουλάχιστον, είχε και το ανάλογο στήσιμο. Μπορεί να κάνει την έκπληξη γιατί η Xandra έχει και μία υπέροχη φωνή.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο βετεράνος MIHAI. Μετά το 2006 και το Tornero ο MIHAI με την εκπληκτική φωνή του θέλει να ειστρέψει στη σκηνή της Eurovision και αυτός με μία μπαλάντα, το I Won’t Surrender. Προσπάθησε και πέρσι ανεπιτυχώς. Δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο ρουμανικό κοινό τα τελευταία χρόνια και δύσκολα θα κερδίσει, παρ’ όλα αυτά βρίσκεται στην τρίτη θέση των προβλέψεων.

Τα υπόλοιπα τραγούδια βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους χωρίς να έχει ξεχωρίσει κανένα. Από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας το Βουκουρέστι μην χάσετε σήμερα το βράδυ στις 20.30 το Selecţia Naţională!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.