Πορτογαλία: Λόγω θεμάτων υγείας του Salvador, στις πρώτες πρόβες θα τραγουδήσει η Luísa Sobral

Πορτογαλία: Λόγω θεμάτων υγείας του Salvador, στις πρώτες πρόβες θα τραγουδήσει η Luísa Sobral

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο ερμηνευτής, Salvador Sobral, σε εκπομπή της πορτογαλικής δημόσιας τηλεόρασης, RTP, λόγω προβλημάτων υγείας (ακόμα αναρρώνει από μια εγχείρηση κήλης), θα ταξιδέψει στο Κίεβο στις 7 του Μάη, δηλαδή δύο μόλις ημέρες πριν από τον Α’ Ημιτελικό. Αντ’ αυτού, στις δύο πρώτες πρόβες και συνεντεύξεις τύπου θα παραστεί η αδελφή του, Luísa Sobral, η οποία συνέθεσε τη φετινή συμμετοχή της χώρας, Amar pelos dois, η οποία έχει εγείρει ποικίλες αντιδράσεις και ανάμεικτα συναισθήματα στους φαν. Η EBU, πάντως, συμφώνησε στο να γίνει η αντικατάσταση.

Εξ όσων γνωρίζουμε, κάτι αντίστοιχο έχει γίνει μόνο δύο φορές στην ιστορία της Γιουροβίζιον: το 1988, η Py Bäckman, γνωστή τραγουδίστρια και συνθέτης της σουηδικής συμμετοχής, Stad i ljus, ανέλαβε να φέρει σε πέρας μια πρόβα, στη θέση του Tommy Körberg, του οποίου ο λαιμός είχε κλείσει. Αντίστοιχα, το 2003, όταν η Julia από τις Ρωσίδες tATu νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, μια αντικαταστάτρια (η Katya Nechaeva) διεκπεραίωσε σχεδόν όλες τις πρόβες του Ne ver, ne boysia.

https://www.youtube.com/watch?v=w-vQVZVArJU

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.