Ουκρανία: Τα αναλυτικά αποτελέσματα του κοινού για τον τελικό του Vidbir 2020

Ουκρανία: Τα αναλυτικά αποτελέσματα του κοινού για τον τελικό του Vidbir 2020

Χθες πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Ουκρανίας για την Eurovision 2020, με νικητές του Gо_A, ενώ σήμερα δημοσιεύτηκαν τα αναλυτικά αποτελέσματα από την ψηφοφορία του κοινού.

Οι Gо_A κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής αλλά και του κοινού, κι έτσι να είναι αυτοί που θα ταξιδέψουν τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Ποια όμως η διαφορά τους από τον δεύτερο; Τι ποσοστό κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι Tvorchi, όπου βάσει των προβλέψεων ήταν το μεγάλο φαβορί; Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως ακριβώς ψήφισε το κοινό της Ουκρανίας:

  1. Go_A – Solovey: 25,43%
  2. Khayat – Call for Love: 20,93%
  3. Krutь – 99: 19,90%
  4. Tvorchi – Bonfire: 15,44%
  5. David Axelrod – Horizon: 11,30%
  6. Jerry Heil – Vegan: 7,00%

Όπως παρατηρούμε, δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις συμμετοχές, ενώ οι Go_A είχαν μόλις 4,50% διαφορά από τον δεύτερο Khayat. Στην τελευταία θέση βρέθηκε η Jerry Heil με 7,00%, και μόλις στην 4η το φαβορί για νίκη Tvorchi, με 15,44%.

Τουλάχιστον, η φετινή συμμετοχή της χώρας αποφασίστηκε έπειτα από απόλυτη συμφωνία κοινού και κριτικής επιτροπής, αφού κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση προτίμησης και των δύο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.