Ολλανδία: Με την Lakshmi στην Eurovision 2022;

Ολλανδία: Με την Lakshmi στην Eurovision 2022;

Δημοσιεύματα του ολλανδικού site rtlboulevard.nl, κάνουν λόγο για πιθανή εκπροσώπηση της Ολλανδίας στην Eurovision από την 28χρονη Lakshmi.

Σύμφωνα με τον Rick, ο οποίος είναι ένας από τους παρουσιαστές της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής Veronica Inside Ochtendshow, είπε ότι η Lakshmi θα πάει στην Ιταλία για τη χώρα. Επιπλέον, οι Armin van Buuren και Jaap Reesema κατέθεσαν συμμετοχή, αλλά δεν επιλέχθηκαν.

Όταν ρωτήθηκε η εταιρία της 28χρονης τραγουδίστριας, δήλωσε πως δεν μπορεί να πει τίποτα ακόμα.

«Αν ζητηθεί από τη Lakshmi, είναι ανοιχτή σε αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τίποτα να πούμε».

Λίγα λόγια για την Lakshmi

Η Lakshmi (Lakshmi Swami Persaud) είναι Ολλανδή τραγουδίστρια ολλανδικής και σουριναμικής καταγωγής. Περιγράφει τη μουσική της ως ποπ νουάρ, με μια μίξη από ποιητικούς στίχους και σκοτεινά βιολιά και synths. Η Lakshmi ακολούθησε μουσική εκπαίδευση στην Ακαδημία Χέρμαν Μπρουντ στην Ουτρέχτη. Τον Δεκέμβριο του 2014 βρέθηκε στον τελικό του Grote Prijs van Nederland και εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Wie is de Mol?. Το ντεμπούτο της EP, Come Sin with Me, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016 και ακολούθησε το δεύτερο EP της, Sinister. Το ομώνυμο άλμπουμ της κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017, ακολουθούμενο από το άλμπουμ Siren το 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.