Ολλανδία : Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Duncan Laurence

Ολλανδία : Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Duncan Laurence

Οι πρόβες στο Expo Tel Aviv μπήκαν στην 4η μέρα τους και είναι η σειρά των χωρών από το δεύτερο μισό του 2ου ημιτελικού να προβάρουν για πρώτη φορά τις συμμετοχές τους. Ένα ακόμα σύνολο από 9 χώρες μετά τις πρώτες 9 χτες, θα ανέβουν στην σκηνή για την πρώτη τους πρόβα και οι οποίες είναι οι : Κροατία, Μάλτα, Λιθουανία, Ρωσία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία και το Αζερμπαϊτζάν.

Η πρώτη πρόβα της Ολλανδίας

Ήρθε η σειρά να προβάρει το πρώτο φαβορί των γραφείων στοιχημάτων και των περισσοτέρων poll, o Duncan Laurence, o  οποίος εκπροσωπεί την Ολλανδία με το τραγούδι “Arcade”. Θα επιβεβαιώσει  Ολλανδός τις μέχρι τώρα προβλέψεις φέρνοντας το βραβείο στην χώρα;

Ο Duncan ερμηνεύει το τραγούδι του καθισμένος κατά όλη της διάρκεια του μπροστά σε ένα πιάνο.Με  ελάχιστα εφέ φωτισμού η ερμηνεία του ραγουδιού εστιάζει στην φωνή του καλλιτέχνη και σε αρκετά κοντινά πλάνα στον ίδιο.

O ίδιος φορά χαλαρά σκούρα μπλε ρούχα, ταιριάζοντας ένα σακάκι με ένα πιο ανοιχτό μπλε πουκάμισο.Τα ρούχα του είναι του Ολλανδού σχεδιαστή Sjaak Hullekes  της επωνυμίας Hul le Kes.

Είναι εμφανές ότι η Ολλανδική συμμετοχή θέλει να προβάλει την αξία της φωνής πάνω από τα εφέ και τα φαντασμαγορικά σόου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την πρώτη τεχνική πρόβα της Ολλανδίας:

4 σκέψεις για το “Ολλανδία : Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Duncan Laurence

  1. Και φτάσαμε στην πιο απεχθή για μένα περίοδο της σεζόν: Τις πρόβες.

    Όσο έχουνε τον πρώτο λόγο (οργιάζουν πραγματικά τα τελευταία 5-6 χρόνια) οι book makers και το λεγόμενο press center που ανατροφοδοτούνται μεταξύ τους σε έναν ιδιότυπο φαύλο κύκλο δημιουργίας εντυπώσεων και κλίματος, και κατά συνέπεια, απωθέωσης και χαντακώματος αντίστοιχα συγκεκριμένων συμμετοχών, κατα πως τους γουστάρει, δεν υπάρχει περίπτωση να παρακολουθήσω τις… πρόβες. Κάποτε θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτή την αηδία. Δεν ξέρω πως, αλλά πρέπει.

    Θα περιμένω σαν ταπεινός φαν του διαγωνισμού τη βραδιά των ημιτελικών.

    ΥΓ: Ναι, ξέρω, όλα τα παραπάνω είναι θεωρίες συνομωσίας.

    1. Συμφωνώ απόλυτα. Οι πρόβες θα έπρεπε να είναι κλειστές για τους δημοσιογράφους και τους φανς γιατί είναι πρόβες που σκοπό έχουν οι συμμετέχοντες να δοκιμάσουν και να προβάρουν πράγματα και όχι να αξιολογηθούν, να κριθούν ή να κατακριθούν, να ανεβοκατέβουν στα στοιχήματα και γενικώς να καθορίσουν το κλίμα και ίσως την πορεία τους στον διαγωνισμό. Θα έπρεπε να βλέπαμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα και αυτό να κρίναμε. Πλέον μέχρι τους ημιτελικούς τα έχεις δει, τα έχεις ακούσει, τα έχεις διαβάσει όλα. Και το χειρότερο έχεις επηρεαστεί θέλοντας και μη από σχόλια και αντιδράσεις και βλέπεις πια όχι αυτό που θα έβλεπες εσύ αλλά αυτό που οι άλλοι σε έπεισαν να δεις και στο τέλος να ψηφίσεις.

      Υ.Γ Ολλανδία for the win

    2. Το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει εδώ και χρόνια. Μπράβο σου, όπως τα λες είναι, συμφωνώ απόλυτα. Μακάρι να γίνουν κλειστές οι πρόβες, ακριβώς όπως είναι τα stand in rehearsals!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.