Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του τέταρτου ημιτελικού του “Melodi Grand Prix 2020”

Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του τέταρτου ημιτελικού του “Melodi Grand Prix 2020”

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο τέταρτος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2020, Melodi Grand Prix. Παρουσιαστές της βραδιάς, που πραγματοποιήθηκε στο H3 Arena στην πόλη Fornebu, ήταν οι Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Το φετινό MGP, περιλαμβάνει συνολικά 5 ημιτελικούς και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου. Ο κάθε ημιτελικός αντιστοιχεί σε μια διοικητική περιφέρεια της Νορβηγίας (Βόρεια, Κεντρική, Δυτική, Ανατολική και Νότια Νορβηγία). Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 5 από τις 10 συμμετοχές του τελικού. Σήμερα είδαμε να ερμηνεύει ζωντανά την συμμετοχή της, η οποία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού, η Ulrikke (Attention), μιας και βρίσκεται απευθείας στον τελικό.

Οι 4 συμμετέχοντες από την Δυτική Νορβηγία που παρακολουθήσαμε απόψε να διαγωνίζονται σε duels, ήταν οι εξής:

Magnus Bokn – Over The Sea VS Oda Loves You – Love Who We Love

Nordic  Tenors – In This Special Place VS Hege Bjerk – Pang

Οι δύο συμμετοχές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από το κοινό, που ψήφιζε online, ήταν αυτές των Magnus Bokn και Nordic  Tenors. Έπειτα από την τελική τους μονομαχία στο Gold Duel, νικητής του τέταρτου ημιτελικού, κερδίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό, αναδείχτηκε ο Magnus Bokn.

https://www.youtube.com/watch?v=5hwFpVrRojg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.