Νορβηγία: Που χάθηκε η Agnete;

Νορβηγία: Που χάθηκε η Agnete;

Στο χτεσινό show στο Άμστερνταμ Eurovision in Concert, όλοι περιμέναμε να δούμε 27 συμμετέχοντες μετά την προγραμματισμένη ακύρωση της Iveta Mukuchyan από την Αρμενία. Τελικά είδαμε 26 acts να παρουσιάζονται live. Ποία έλλειπε και γιατί;

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ανέβηκαν όλα τα βίντεο από το χτεσινό show είδαμε ότι έλλειπε η εμφάνιση της Νορβηγίας με την Agnete. H συμμετοχή της τελικά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, ενώ υπάρχει και καθυστέρηση στην κυκλοφορία του videoclip του τραγουδιού της Icebreaker, που ήταν να προβληθεί στις 2 Απριλίου. Τι συνέβη τελικά;

Τα καλά νέα είναι ότι η Agnete έχει αναρρώσει από το κρυολόγημα το οποίο την ταλαιπώρησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του video. Το θέμα όμως είναι, ότι μετά την Agnete, η ατυχία χτύπησε ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας της, το οποίο αρρώστησε και έτσι ήταν αδύνατον να ταξιδέψει. Έτσι η Agnete, σαν σωστή επαγγελματίας έμεινε δίπλα στην ομάδα της δηλώνοντας ότι << We travel as a team. It is an unfortunate time to be sick, but when is ever a good time to be sick>>.

Όλη αυτή η αναποδιά είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εμφάνιση της στην Ολλανδία και να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα το video, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Όλοι μας ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στην  Agnete και την ομάδα της και περιμένουμε να απολαύσουμε σύντομα το video της το οποίο θα αξίζει τον κόπο.

Μέχρι τότε μπορούμε να απολαύσουμε την εμφάνιση της στον Εθνικό τελικό της χώρας της, όπου πραγματικά σάρωσε!!!

Πηγή: Eurovisionary.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.