Νορβηγία: Απόψε ο 2ος ημιτελικός του “Melodi Grand Prix 2020”

Νορβηγία: Απόψε ο 2ος ημιτελικός του “Melodi Grand Prix 2020”

Απόψε συνεχίζεται η εθνική επιλογή της Νορβηγίας για την Eurovision 2020, Melodi Grand Prix, με τον δεύτερο ημιτελικό. Παρουσιαστές της βραδιάς, που θα διεξαχθεί στο H3 Arena στην πόλη Fornebu, θα είναι οι Kåre Magnus BerghIngrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Το φετινό MGP, θα περιλαμβάνει συνολικά 5 ημιτελικούς και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου. Ο κάθε ημιτελικός αντιστοιχεί σε μια διοικητική περιφέρεια της Νορβηγίας (Βόρεια, Κεντρική, Δυτική, Ανατολική και Νότια Νορβηγία), ενώ στον καθένα θα παρακολουθούμε να διαγωνίζονται 4 καλλιτέχνες. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 5 από τις 10 συμμετοχές του τελικού. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε να ερμηνεύουν ζωντανά την συμμετοχή τους, η οποία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού, οι Didrik & Emil Solli-Tangen (Out of Air), που βρίσκονται απευθείας στον τελικό.

Οι 4 υποψήφιοι του δεύτερου ημιτελικού του MGP (Ανατολική Νορβηγία), είναι οι εξής:

Απόψε, όπως και σε κάθε ημιτελικό, θα δούμε τους 4 καλλιτέχνες να διαγωνίζονται σε Duels. Οι δύο με τις περισσότερες ψήφους του κοινού, που θα ψηφίζει online, θα μονομαχήσουν στο Gold Duel, με τον νικητή να προκρίνεται στον τελικό.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Melodi Grand Prix 2020, θα ξεκινήσει στις 20:50 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.