Νορβηγία: Ακούστε την συμμετοχή των Stavangerkameratene για το MGP 2021

Νορβηγία: Ακούστε την συμμετοχή των Stavangerkameratene για το MGP 2021

Κυκλοφόρησε προ ολίγου το Barndomsgater το τραγούδι με το οποίο συμμετέχει το συγκρότημα Stavangerkameratene στο Melodi Grard Prix 2021, την εθνική επιλογή της Νορβηγίας για την Eurovision. Οι Stavangerkameratene είναι από τους καλλιτέχνες που πήραν την πρόκριση απευθείας στον τελικό, και το Σάββατο θα παρουσιάσουν την συμμετοχή τους live στον δεύτερο ημιτελικό του ΜGP 2021.

Λίγα λόγια για τους Stavangerkameratene

Οι Stavangerkameratene (μτφ. Οι σύντροφοι του Stavanger) είναι ένα folk-pop συγκρότημα από το Stavanger όπου πήραν και το όνομά τους, και αποτελείται από 4 μέλη, τους Tommy Fredvang, Kjartan Salveson, Glenn Lyse και Ole Alexander Mæland. Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος, ο Salveson και ο Lyse, κέρδισαν το Νορβηγικό idol το 2004 και το 2007 αντίστοιχα, ενώ ο Fredvang και ο Mæland συμμετείχαν στο X-Factor και το The Voice της Νορβηγίας αντίστοιχα.

Ο τίτλος του τραγουδιού τους, Barndomsgater σημαίνει “Οι δρόμοι της παιδικής ηλικίας”, είναι γραμμένο εξολοκλήρου στα Νορβηγικά, και μιλάει για την φιλία αλλά και για το πόσο περήφανοι είναι είναι για όσα έχουν καταφέρει από την παιδική τους ηλικία μέχρι σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.