Κύπρος: Μέσα στην εβδομάδα η κρίσιμη συνάντηση Ελένης Φουρέιρα – Alex Papaconstantinou

Κύπρος: Μέσα στην εβδομάδα η κρίσιμη συνάντηση Ελένης Φουρέιρα – Alex Papaconstantinou

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2021 μοιάζουν καταιγιστικές. Μετά την αποκάλυψη της εκπομπής Στην φωλιά των κουκου πως η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση από το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, έρχεται ένα δημοσίευμα από την σελίδα του tvnea.com να μας πληροφορήσει πως η συμφωνία Φουρέιρα – ΡΙΚ, μπαίνει στην τελική ευθεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Alex Papaconstantinou θα είναι ο συνθέτης της φετινής Κυπριακής συμμετοχής, και πως θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να συναντηθεί με την Ελένη Φουρέιρα και να συζητήσουν για το τραγούδι και να καταλήξουν σε μια συμφωνία πάντα με τις ευλογίες της δισκογραφικής εταιρείας της Ελένης Φουρέιρα, την PANIK RECORDS.

To δίδυμο της επιτυχίας Ελένη Φουρέιρα – Alex Papaconstantinou έφερε στην Κύπρο την δεύτερη θέση στην Κύπρο με το τραγούδι Fuego το 2018 στην Λισαβόνα. Η Ελένη Φουρέιρα μετά την εμφάνιση της στην σκηνή της Eurovision έγινε αμέσως αγαπητή στους fans της Eurovision και ήταν καλεσμένη στην Eurovision 2019 στο Τελ Αβιβ. Από την άλλη, ο Alex Papaconstantinou εκτός από το Fuego μετράει ήδη αρκετές επιτυχίες στην Eurovision, όπως το Yassou Maria (Σαρμπέλ – Ελλάδα – 2007 – 7η θέση), το Always (Aysel & Arash – Αζερμπαϊτζάν – 2009, 3η θέση), το La la love (Ήβη Αδάμου – Κύπρος – 2012 – 16η θέση) και το Replay (Τάμτα – Κύπρος – 2019 – 13η θέση). Φαίνεται λοιπόν πως η Κύπρος έχει πάρει στα σοβαρά την διεκδίκηση του πρώτου της βραβείου Eurovision στην ιστορία της, ως INFE Greece δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να τα καταφέρουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.