Κύπρος – Έλενα Τσαγκρινού: “Το τραγούδι είναι μία έκρηξη”

Κύπρος – Έλενα Τσαγκρινού: “Το τραγούδι είναι μία έκρηξη”

Όπως μας ενημέρωσε χθες ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της δημόσιας τηλεόρασης της Κύπρου ΡΙΚ, Ανδρέας Φράγκος, μέσω δημοσίευσής του στον λογαριασμό του στο Twitter, σήμερα κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΡΙΚ1 Όμορφη μέρα κάθε μέρα, θα είχαμε ανακοινώσεις σχετικά με την συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2021.

Στην παραπάνω εκπομπή, λοιπόν, έδωσε το παρών μέσω Skype η εκπρόσωπος της Κύπρου για τον επόμενο διαγωνισμό, Έλενα Τσαγκρινού, την οποία ανακοίνωσε το ΡΙΚ λίγο νωρίτερα. Η τραγουδίστρια δήλωσε ευτυχισμένη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε, στις φήμες που κατά καιρούς την ήθελαν να εκπροσωπεί την Ελλάδα και στο τραγούδι της El Diablo.

Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και η αρχηγός της Κυπριακής αποστολής Εύη Παπαμιχαήλ, όπου έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τους συντελεστές της συμμετοχής, ενώ μίλησε και για τα σενάρια που εξετάζει η EBU έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο:

Πηγή βίντεο: eurovisionfun.com

Μία σκέψη στο “Κύπρος – Έλενα Τσαγκρινού: “Το τραγούδι είναι μία έκρηξη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.