Κροατία: Δείτε το επίσημο video clip της συμμετοχής της χώρας “The Dream”

Κροατία: Δείτε το επίσημο video clip της συμμετοχής της χώρας “The Dream”

H δημόσια τηλεόραση της Κροατίας HRT, επέλεξε τον εκπρόσωπο της για τον διαγωνισμό της Eurovision 2019 μέσω του μουσικού φεστιβάλ Dora 2019, το οποίο επανήλθε ως εθνικός τελικός της Κροατίας μετά από 8 χρόνια. Στο Dora 2019 διαγωνίστηκαν συνολικά 16 καλλιτέχνες με μεγάλο νικητή τον 18χρονο Roko Blažević, ο οποίος μάλιστα κέρδισε την πρώτη θέση και στις δύο ψηφοφορίες, κοινού και επιτροπής.

Σήμερα, σχεδόν δύο μήνες μετά την νίκη του Roko, κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής της Κροατίας, The Dream, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Tελευταία φορά που κατάφερε να προκριθεί η Κροατία στον μεγάλο τελικό της Eurovision, ήταν το 2017 με τον Jacques Houdek και το τραγούδι My Friend, καταλαμβάνοντας την 13η θέση με 128 βαθμούς. Φέτος η χώρα θα εμφανιστεί στην 10η θέση του δεύτερου ημιτελικού στις 16 Μαΐου, με την ελπίδα να βρεθεί και πάλι στον τελικό.

Μία σκέψη στο “Κροατία: Δείτε το επίσημο video clip της συμμετοχής της χώρας “The Dream”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.