Ισραήλ: Στις 23 Νοεμβρίου ξεκινά η προβολή των επεισοδίων του “Rising Star 2020”

Ισραήλ: Στις 23 Νοεμβρίου ξεκινά η προβολή των επεισοδίων του “Rising Star 2020”

Και για το 2020, το Ισραήλ θα επιλέξει τον εκπρόσωπό του για την Eurovision μέσω του μουσικού talent show, Rising Star. Τα επεισόδια των auditions θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τηλεοπτικά στις 23 Νοεμβρίου.

Παρουσιαστές σόου θα είναι ο Assi Azar, ο οποίος ήταν ένας από τους παρουσιαστές της φετινής Eurovision, και η Rotem Sela. Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τους Static & Ben-El TavoriKeren PelesShiri Maimon (ESC Ισραήλ 2005) και Assaf Amdursky, ενώ την θέση του αποχωρήσαντα Harel Skaat (ESC Ισραήλ 2010) θα πάρει ο τραγουδιστής Itay Levy.

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ KAN, εξετάζει το ενδεχόμενο να οργανώσει μια διαγωνιστική βραδιά και για την επιλογή του τραγουδιού για την Eurovision 2020. Τελευταία φορά που δόθηκε στο κοινό η δυνατότητα να επιλέξει το τραγούδι για τον διαγωνισμό, ήταν το 2016.

Το Rising Star χρησιμοποιείται ως μέθοδος επιλογής εκπροσώπου για το Ισραήλ, από το 2015.  Όλες αυτές τις χρονιές, η χώρα καταφέρνει να βρεθεί στον τελικό, με καλύτερη θέση την πρώτη το 2018 και χειρότερη την 23η το 2017 και φέτος, που την χώρα εκπροσώπησε ο Kobi Marimi με το τραγούδι Home, συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.