Ισπανία: Ο Miki στο Ισραήλ για τo Eurovision postcard – Στις 6 Μαρτίου το επίσημο βίντεο κλιπ του “La Venda”

Ισπανία: Ο Miki στο Ισραήλ για τo Eurovision postcard – Στις 6 Μαρτίου το επίσημο βίντεο κλιπ του “La Venda”

O Ισπανός εκπρόσωπος για το Τελ Αβιβ , Μiki, μετέβη στο Ισραήλ για τα γυρίσματα της Eurovision postacard, ενώ το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του “La Venda” θα δημοσιοποιηθεί αύριο, 6 Μαρτίου.

O Miki μαζί με το επιτελείο του κρατικού καναλιού της Ισπανίας,  TVE, μετέβησαν στον Τελ Αβίβ προκειμένου να γυριστούν τα πλάνα για την ισπανική  Eurovision 2019 postcard. Τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν 2 μέρες και θα λάβουν χώρα σε διάφορα μέρη του Ισραήλ.

Ο Miki δηλώνει ενθουσιασμένος για το γεγονός μιας και είναι και η πρώτη φορά που επισκέπτεται την χώρα. Συγκεκριμένα δήλωσε

Είμαι λίγο αγχωμένος, καθώς δεν έχω ξανακάνει τόσο μεγάλης διάρκειας πτήση. Είμαι όμως πολύ ενθουσιασμένος! Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να ζήσω κάτι τέτοιο.

Το κρατικό κανάλι της Ισπανίας ,TVE, ανακοίνωσε μέσα από το instagram ότι το επίσημο μουσικό βίντεο κλιπ της Ισπανικής συμμετοχής, La venda, θα δημοσιοποιηθεί στις 6 Μαρτίου. Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας το βίντεο κλιπ είχε γυριστεί στην περιοχή της Βαρκελώνης.

 

View this post on Instagram

 

¡Ya está aquí! Primer teaser del videoclip de “La venda” de @miki.ot2018, ¡así arranca el vídeo! #mikiteaser

A post shared by eurovisiontve (@eurovisiontve) on

Θυμίζουμε ότι ο Miki είχε κερδίσει στον Ισπανικό εθνικό τελικό ΟΤ Eurovision Gala με το τραγούδι La Venda. Δείτε την νικητήρια ερμηνεία του Ισπανού καλλιτέχνη την βραδιά του Ισπανού τελικού.

πηγή: ESCToday

Μία σκέψη στο “Ισπανία: Ο Miki στο Ισραήλ για τo Eurovision postcard – Στις 6 Μαρτίου το επίσημο βίντεο κλιπ του “La Venda”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.