Ισπανία: Δείτε τις πρόβες για το Eurovision Gala 2019 και λεπτομέρειες για τους συνθέτες των τραγουδιών

Ισπανία: Δείτε τις πρόβες για το Eurovision Gala 2019 και λεπτομέρειες για τους συνθέτες των τραγουδιών

Μετά τα αποτελέσματα της online ψηφοφορίας και την ανακοίνωση της τελικής δεκάδας του Eurovision Gala, του εθνικού τελικού της Ισπανίας, οι 10 φιναλίστ του OT 2018 Eurovision Gala έχουν ριχθεί στην μάχη με συνεχείς πρόβες.

Πριν κάποιες μέρες σύμφωνα το κρατικό κανάλι TVE, ανακοίνωσε ότι ο ισπανικός τελικός θα λάβει χώρα στις 20 Ιανουαρίου. Χορογράφοι και δάσκαλοι φωνητικής μαζί με το RTVE και Gestmusic ρυθμίζουν όλες τις παραμέτρους για έναν άρτιο εθνικό τελικό. Και όπως ήταν φυσικό οι δέκα φιναλίστ έχουν επιδοθεί σε συνεχείς πρόβες για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την εκπροσώπηση της χώρας στο Τελ Αβίβ.

Δείτε αποσπάσματα από αυτές τις μέρες:

Noelia – “Hoy vuelvo a reír outra vez”

Miki – “La venda”

Sabela – “Hoy Soñaré”

María – “Muérdeme”

Natalia – “La clave”

Marilia – “Todo bien”

Miki and Natalia – “Nadia se salva”

Julia – “Que quieres que haga?”

Carlos Right – “Nunca fui”

Famous – “No puedo más”

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ

Καθώς ολοκληρώθηκε η δεκάδα των φιναλίστ το κρατικό κανάλι, RTVE , δημοσίευσε μερικές ακόμα λεπτομέρειες για τους συνθέτες των τραγουδιών του εθνικού τελικού. Οι συνθέτες  David Feito και Juan Suárez μέλη του συγκροτήματος El Sueño de Morfeo (Ισπανία 2013), βρίσκονται πίσω από την συμμετοχή της Maria “Muérdeme”.

Επίσης το τραγούδι της Natalia “La clave”, υπογράφει ο συνθέτης της Ισπανικής συμμετοχής του 2003 “Dime” , Ander Pérez.

Μαζί με τον Ander Pérez είναι και ο Merche, ο οποίος ήταν πολύ δημοφιλής την προηγούμενη δεκαετία. Είχε μάλιστα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό το 2001 και είχε έρθει 6ος. Επίσης οι Rosa Martínez και Nuria Azzouzi συμμετέχουν στην σύνθεση του  “Muérdeme”.

Την συμμετοχή της  Noelia, υπογράφουν την Álex Ubago and Jacobo Calderón. Ο Álex Ubago είναι τραγουδιστής και στιχουργός singer-songwriter, που είναι γνωστός για την μελαγχολική μουσική του. Ο Jacobo Calderón έχει συνεργαστεί με αρκετούς αστέρες όπως,  Raphael, David Bisbal, Alejandro Sanz, και τους Eurovision σταρ Pastora Soler και Sergio Dalma. Είναι γιος του Juan Carlos Calderón, που είχε γράψει το τραγούδι της Paloma San Basilio για την Eurovision 1985 με τίτλο ‘La fiesta terminó’ το οποίο είχε έρθει 14ο στον τελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.