Ισπανία: Δείτε απόψε τον πρώτο ημιτελικό του Benidorm Fest 2022

Ισπανία: Δείτε απόψε τον πρώτο ημιτελικό του Benidorm Fest 2022

Απόψε πραγματοποιείται ο πρώτος ημιτελικός του Benidrom Fest, της εθνικής επιλογής της Ισπανίας για την Eurovision 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στην πόλη Benidrom από την οποία πήρε και το όνομά του, ενώ παρουσιαστές θα είναι οι Alaska, Inés Hernand και Máximo Huerta.

Στον αποψινό ημιτελικό θα διαγωνιστούν συνολικά 6 καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό. Αρχικά οι διαγωνιζόμενοι ήταν 7, αλλά η Luna Ki αποσύρθηκε. Οι 6 αποψινοί διαγωνιζόμενοι είναι οι παρακάτω:

1 Varry Brava “Raffaella”

2 Azúcar Moreno “Postureo”

3 Blanca Paloma “Secreto de agua”

4 Unique “Mejores”

5 Tanxugueiras “Terra”

6 Chanel “SloMo”

Τα αποτελέσματα θα καθοριστούν κατά 50% από μια κριτική επιτροπή κατά 25% από ένα δημοσκοπικό πάνελ αποτελούμενο από ένα στατιστικά αποτελούμενο δείγμα του Ισπανικού κοινού, και κατά 25% από το televoting. Κάθε μέλος της επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από 3 Ισπανούς και 2 ξένους, θα βαθμολογήσει τα τραγούδια, από το καλύτερο έως το χειρότερο με την παρακάτω βαθμολογία: 12, 10, 8, 7, 6, 5 ενώ το δημοσκοπικό πάνελ και το televoting θα ψηφίσουν με την εξής βαθμολογία: 30, 25, 20, 18, 15, 12. Τα μέλη της επιτροπής είναι οι παρακάτω:

  • Estefanía García – Διευθυντής της ορχήστρας της RTVE
  • Felix Bergsson – Επικεφαλής της Ισλανδικής αποστολής
  • Marvin Dietmann – Σκηνοθέτης
  • Miryam Benedited – Χορογράφος
  • Natalia Calderón – Τραγουδίστρια και ηθοποιός

O πρώτος ημιτελικός του Benidrom Fest ξεκινάει στις 23:40 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ!

Εικόνα από: escxtra.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.