Ισλανδία: “10 Years” ο τίτλος της συμμετοχής της χώρας για την Eurovision

Ισλανδία: “10 Years” ο τίτλος της συμμετοχής της χώρας για την Eurovision

Κι ενώ αναμένουμε την κυκλοφορία της συμμετοχής των εκπροσώπων της Ισλανδίας στην Eurovision 2021, Daði og Gagnamagnið, ο Daði μας αποκαλύπτει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τον τίτλο του τραγουδιού. Η συμμετοχή τους ονομάζεται “10 Years” και θα την ακούσουμε στις 13 Μαρτίου, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό.

https://twitter.com/dadimakesmusic/status/1364537645355909122

Στην αρχή της χρονιάς, ο Daði ζήτησε από τους fans του να γίνουν μέρος μιας εικονικής χορωδίας λαμβάνοντας μέρος στο τραγούδι, οπότε ίσως ακούσουμε μερικά ακαπέλα σημεία σε αυτή την αισιόδοξη ποπ συμμετοχή.

Πριν από την κυκλοφορία του τραγουδιού, μια σειρά ντοκιμαντέρ δύο μερών σχετικά με το συγκρότημα θα προβληθεί από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, RÚV. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί το συγκρότημα από τη συμμετοχή τους στον εθνικό τελικό του 2017 έως την επιτυχία του “Think About Things” καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020. Το πρώτο μέρος θα προβληθεί στις 27 Φεβρουαρίου και το δεύτερο μέρος στις 6 Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.