Ιρλανδία 2017: Ο Johnny Logan απαντά στην πρόταση για να αναλάβει τη σύνθεση της συμμετοχής της χώρας στη Eurovision 2017

Ιρλανδία 2017: Ο Johnny Logan απαντά στην πρόταση για να αναλάβει τη σύνθεση της συμμετοχής της χώρας στη Eurovision 2017

Ο άνθρωπος που ανέλαβε εξολοκλήρου να οδηγήσει την Ιρλανδία φέτος στη Eurovision 2017 είναι ο πρώην κριτής του βρετανικού X Factor Louis Walsh. Αυτός επέλεξε τον Brendan Murray, αυτός θα είναι που θα επιλέξει το τραγούδι, αλλά και το τρόπο που θα παρουσιαστεί η ιρλανδική συμμετοχή στο Κίεβο. Όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενο άρθρο μας, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Louis Walsh  δήλωσε πως ο άνθρωπος που θα ήθελε να συνθέσει το τραγούδι που ευελπιστεί να τους φέρει στον τελικό μετά από τρία χρόνια αποτυχημένων συμμετοχών, δεν είναι άλλος από τον πολυνίκη του θεσμού Johnny Logan.

Ο άνθρωπος που έφερε τρία βραβεία στη χώρα του, δύο φορές ως ερμηνευτής (1980-1987) και μία φορά ως συνθέτης (1992), αλλά και μία ακόμα δεύτερη θέση (1984), σύμφωνα με το Louis Walsh είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος να γράψει τη συμμετοχή που θα ερμηνεύσει στο Κίεβο ο Brendan Murray. Όπως δήλωσε ο Johnny Logan είναι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει τη φόρμουλα, αλλά και τι χρειάζεται ένα τραγούδι για να κερδίσει σε έναν διαγωνισμό όπως η Eurovision.

Ο Brendan Murray εκπρόσωπος της Ιρλανδίας για το 2017

Τι απαντά ο Johnny Logan στην πρόταση του Louis Walsh

Ο μάνατζερ του δημοφιλούς μουσικού απάντησε σε τοπικά μέσα, πως δεν έχει τους γίνει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση είτε από τη δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδία (RTE) ή τον Louis Walsh. Σε περίπτωση που τελικά προτείνουν στο Mr Eurovision να αναλάβει τη σύνθεση της ιρλανδικής συμμετοχής, τότε πιθανόν να αποδεχθεί την τιμητική αυτή πρόταση, αλλά θα δουλέψει μαζί με την ομάδα του για αυτό και όχι μόνος.

Είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος, έχει πέντε προγραμματισμένες συναυλίες πριν τη Eurovision. Σε περίπτωση που ο Johnny Logan συμφωνήσει, θα πρέπει να δουλέψει για αυτό παράλληλα με το ήδη σχεδιασμένο πρόγραμμά του.

Η βούληση υπάρχει, το ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά φαίνεται να υπάρχει, νομίζουμε πλέον ήρθε η ώρα των πράξεων. Ίσως να είμαστε πιο κοντά από ποτέ για να ξαναδούμε στη Eurovision, τον άνθρωπο που συνέδεσε περισσότερο το όνομα του με το διαγωνισμό. Όπως αντιλαμβάνεστε ο μιντιακός χαμός που θα προκληθεί θα είναι τεράστιος και αυτό ένας έμπειρος μάνατζερ όπως είναι ο Louis Walsh το γνωρίζει καλά..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.