Εσθονία: Ο Uku Suviste και η “Dream Team” ετοιμάζονται για το Eesti Laul 2021

Εσθονία: Ο Uku Suviste και η “Dream Team” ετοιμάζονται για το Eesti Laul 2021

Η Εσθονία είναι μια από τις χώρες που αποφάσισαν να επιλέξουν τον εκπρόσωπό τους για την Eurovision 2021 μέσω των εθνικών τους διαδικασιών, εν προκειμένω το Eesti Laul, παρά να επιλέξουν εκ νέου με απευθείας ανάθεση τον εκπρόσωπο τους στην Eurovision 2020 που ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19. Ωστόσο η Εσθονική δημόσια τηλεόραση ERR, άφησε ένα παράθυρο στον φετινό εκπρόσωπο της χώρας Uku Suviste καθώς αν εκείνος δήλωνε συμμετοχή θα προκρινόταν απευθείας στην φάση των ημιτελικών.

Φαίνεται πως ο Uku Suviste άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζονται πυρετωδώς για το επερχόμενο Eesti Laul. Ο Uku Suviste θα συνεργαστεί με την ίδια ομάδα που βρισκόταν πίσω από την προηγούμενη συμμετοχή του, το What Love Is?, δηλαδή την περίφημη Dream Team η οποία σε μεγάλο ποσοστό είναι Ελληνική. Συγκεκριμένα στο πλευρό του Uku βρίσκονται ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Αμερικανή συνθέτης Sharon Vaughn, ο Ρώσος σταρ Philipp Kirkorov, η vocal coach Βικτώρια Χαλκίτη και ο manager Ηλίας Κοκοτός. Η ομάδα αυτή γνωστοποιήθηκε μετά από ανάρτηση του τελευταίου στα social media, ενώ αν ο Uku Suviste κερδίσει στο Eesti Laul στην ομάδα αναμένεται να προστεθεί και ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο Uku Suviste μάλιστα δήλωσε πως από την στιγμή που είναι εξασφαλισμένη η παρουσία του στους ημιτελικούς του Eesti Laul 2021 θέλει να πειραματιστεί με το είδος της συμμετοχής του. Οι υπόλοιποι 23 αντίπαλοι του Uku Suviste θα αποκαλυφθούν μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 18 και 20 Φεβρουαρίου ενώ ο τελικός 6 Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.