Ελλάδα 2017: Τελικός με βίντεο-κλιπ είναι η (σημερινή) πληροφόρηση. Αύριο, ποιος ξέρει;

Ελλάδα 2017: Τελικός με βίντεο-κλιπ είναι η (σημερινή) πληροφόρηση. Αύριο, ποιος ξέρει;

Καλά μην το δένετε και κόμπο… Σήμερα η ενημέρωση στο σήριαλ “ελληνική συμμετοχή” λέει έτσι, αύριο μπορεί να ακουστεί κάτι άλλο! Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο Newsit, τις οποίες αναπαρήγαγε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η ΕΡΤ δεν προσανατολίζεται πλέον ούτε σε ανοιχτό τελικό (λόγω κόστους), ούτε σε κλειστή επιλογή (λόγω “κραξίματος”), αλλά σε μετάδοση των υποψήφιων τραγουδιών σε βίντεο-κλιπ, ένα σύστημα που έχει να γίνει από το 1989-1991 με τη διαφορά ότι τότε είχε γίνει ανοιχτή πρόσκληση στις δισκογραφικές.

Να πούμε ότι η πρόταση για τη διεξαγωγή ενός τελικού με αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να μην δαπανηθούν μεγάλα ποσά για τη διεξαγωγή μίας διαγωνιστικής βραδιάς με τον τρόπο που την έχουμε στο μυαλό μας, είχε γίνει και πέρσι από τους εργαζομένους της ΕΡΤ. Μάλιστα ο κος Τσακνής, ενώ είχε αποδεχθεί την εν λόγω πρόταση, την απέρριψε τελικά, αφού επέλεξε με απευθείας ανάθεση να μας εκπροσωπήσουν οι ARGO με τα γνωστά αποτελέσματα.

Μήπως η ΕΡΤ να καταλήξει τελικά, διότι οι ξένοι φαν ήδη αντιδρούν σκωπτικά στην αναποφασιστικότητά της; Οι άλλες χώρες η μία μετά την άλλη ανακοινώνουν τον τρόπο επιλογής τους, καθώς μέσα στους επόμενους δυόμιση μήνες (μέχρι τις 15 Μαρτίου) θα πρέπει να έχουν επιλέξει και να έχουν έτοιμο και το βίντεο κλιπ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.