Ελλάδα: Στο PrePartyEs 2019 θα εμφανιστεί η Κατερίνα Ντούσκα

Ελλάδα: Στο PrePartyEs 2019 θα εμφανιστεί η Κατερίνα Ντούσκα

Μετά από 3 χρόνια απουσίας η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στα eurovision parties, καθώς η Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι της Bettet Love θα είναι μια από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο PrePartyEs 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Απριλίου στον συναυλιακό χώρο  La Riviera στην Μαδρίτη.

Το PrePartyEs  διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2017 από την σελίδα eurovision-spain.com, και συμμετέχουν κάθε χρόνο αρκετοί από τους διαγωνιζόμενους της εκάστοτε Eurovision αλλά και παλαιότεροι eurostars. H Κατερίνα Ντούσκα είναι η πρώτη Ελληνίδα εκπρόσωπος που θα εμφανιστεί στο συγκεκριμένο Part, καθώς η τελευταία εκπρόσωπος της Ελλάδας που συμμετείχε γενικά σε Eurovision parties ήταν η Μαρία Έλενα Κυριάκου το 2015 με το One Last Breath.

Στο φετινό PrePartyEs 2019 έχει ανακοινωθεί ήδη από την επίσημη σελίδα του party, ότι θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι 10 χωρών: Ελλάδας, Φινλανδίας, Μαυροβουνίου, Νορβηγίας, Λιθουανίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Βελγίου, Αλβανίας, Τσεχίας, Ισπανίας, ενώ αναμένεται στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν κι’άλλοι φετινοί διαγωνιζόμενοι. Το παρόν θα δώσουν και παλαιότεροι Eurostars όπως οι Las Ketchup (Ισπανία 2006), η Adelen (Τελικός Νορβηγίας 2013), ο Imri (Ισραήλ 2017), Vania Fernandes (Πορτογαλία 2008), Alfred (Ισπανία 2018), Ira Losco (Μάλτα 2002 & 2016).

Μία σκέψη στο “Ελλάδα: Στο PrePartyEs 2019 θα εμφανιστεί η Κατερίνα Ντούσκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.