Ελλάδα: Που και πότε θα κάνει πρεμιέρα το “Last Dance”

Ελλάδα: Που και πότε θα κάνει πρεμιέρα το “Last Dance”

Η ΕΡΤ, με ένα τρέιλερ, αποκαλύπτει που και πότε θα ακούσουμε για πρώτη φορά την ελληνική συμμετοχή για την Eurovision με τίτλο Last Dance.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και μέρες, το τραγούδι της εκπροσώπου μας Stefania, θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου. Με το παρακάτω βιντεάκι, στο οποίο εμφανίζεται η τραγουδίστρια, ανακοινώνεται ότι την φετινή μας συμμετοχή θα έχουμε τη δυνατότητα να την δούμε και να την ακούσουμε στις 17:00 μέσα από το ERTFLIX.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα που θα πλαισιώσει την Στεφανία στη σκηνή της Eurovision αποτελείται από 4 Έλληνες χορευτές τον Μάρκο Γιακουμόγλου, τον Νίκο Κουκάκη, τον Κώστα Παυλόπουλο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Δημιουργοί οι Last Dance είναι οι ίδιοι με αυτούς του Supergirl, της περσινής συμμετοχής της Στεφανίας για την Eurovision που ακυρώθηκε. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους ARCADE (Μια ομάδα συνθετών αποτελούμενη από τους Παύλο Μανόλη, Αναστάσιο Ράμμο, Diverno και Gabriel Russell) και την Sharon Vaughn, ενώ υπεύθυνος για την σκηνική παρουσία είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.