Ελβετία: Το εναλλακτικό πρόγραμμα της SRF για την Eurovision 2020

Ελβετία: Το εναλλακτικό πρόγραμμα της SRF για την Eurovision 2020

Επόμενος ραδιοτηλεοπτικός φορέας που αποκαλύπτει το εναλλακτικό του πρόγραμμα για την Eurovision 2020 που ακυρώθηκε, είναι αυτός της Ελβετίας (SRF).

Έτσι λοιπόν, στις 16 Μαΐου, μέσα από την συχνότητα του SRF 1, θα μεταδοθεί το ειδικό πρόγραμμα για τον διαγωνισμό, “Die Schweiz am ESC – Dramen, Siege Emotionen” (Switzerland at the ESC – dramas, victories, emotions).

Σ’ αυτή την εκπομπή θα παρακολουθήσουμε μια αναδρομή των 61 συμμετοχών της χώρας στην Eurovision, με αναφορές σε παρασκήνια και παραλειπόμενα. Στο “Die Schweiz am ESC – Dramen, Siege Emotionen” θα φιλοξενηθούν πρώην εκπρόσωποι της Ελβετίας, όπως η Paola Felix – 1969, ο Peter Reber – 1971, 1976, 1979 και 1981 με το συγκρότημα Peter, Sue & Marc και η Sandra Studer – 1991, καθώς και ο παρουσιαστής του εθνικού τελικού “The Entscheidungsshow”, Sven Epiney, αλλά και ο εκπρόσωπος της χώρας το 2020 και 2021 Gjon’s Tears, στον οποίο θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε το κοινό να γνωρίσει καλύτερα τον επόμενο εκπρόσωπο της Ελβετίας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα ακολουθήσει το εναλλακτικό πρόγραμμα της EBU για της Eurovision 2020, “Eurovision: Europe Shine A Light”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.