Ελένη Φουρέιρα: “Δεν απόλαυσα όσο θα ήθελα την Eurovision”

Ελένη Φουρέιρα: “Δεν απόλαυσα όσο θα ήθελα την Eurovision”

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ After Dark ήταν η pop star Ελένη Φουρέιρα, η οποία μίλησε για την καριέρα της, την περίοδο της καραντίνας, τις τελευταίες επιτυχίες της Yayo και Temperatura, την απογείωσή της μετά την Eurovision κ.ά.

Η ίδια ανέφερε για την επιτυχία της στον διαγωνισμό:

Δεν το απόλαυσα όσο θα ήθελα. Ήμουν συνέχεια σε πρόβες για να φέρω ένα άψογο αποτέλεσμα, ξυπνούσα νωρίς κι έκανα να φάω αρκετές ώρες. Βέβαια χαίρομαι πολύ που το έζησα, είναι μοναδική εμπειρία αλλά πλέον αναθεώρησα και λέω ότι οτιδήποτε κάνω θέλω να το απολαμβάνω. Όταν έφτασα στην Ελλάδα μετά τον διαγωνισμό κι υπήρχαν δηλώσεις, ήμουν τελείως άβαφη και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Ωρίμασα μετά την Eurovision και την συνέχεια την απολαμβάνω πιο πολύ.

Η καλλιτέχνιδα δεν αναφέρθηκε στο καυτό θέμα των ημερών σχετικά με το αν της έχει γίνει πρόταση για την επόμενη Eurovision από την Κύπρο.

(Σου αρέσει να αρθρογραφείς για την Eurovision και να μαθαίνεις τα νέα πριν κυκλοφορήσουν; Αν ναι στείλε μας μήνυμα για να γίνεις μέλος της παρέας μας)

Πηγή εξωφύλλου: protothema.gr

Μία σκέψη στο “Ελένη Φουρέιρα: “Δεν απόλαυσα όσο θα ήθελα την Eurovision”

  1. Απο το 2022 και ύστερα θα ήταν λάθος της να μη ξαναπάει! Αυτην την φορά με την Ελλάδα. Με απευθείας ανάθεση. Έπρεπε να ειχε γίνει ήδη αυτό! Αν το 2021 η Stefania παει καλα, τοτε ο δρομος ανοιγει για την Φουρειερα με την Ελλαδα. Αν δεν την ξαναστειλει παλι η Κυπρος…

    Δεν εχει τελειωσει με την ΕV η Φουρειρα. To λεω απο το 2018!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.