Ελένη Φουρέιρα & Γιώργος Αρσενάκος από Panik – X Factor?

Ελένη Φουρέιρα & Γιώργος Αρσενάκος από Panik – X Factor?

Ένα ακόμα ριάλιτυ ανεύρεσης ταλέντων στο τραγούδι επιστρέφει?
Σύμφωνα με δημοσιεύματα το “X Factor” επιστρέφει στους δέκτες μας,και για την παρουσία του το όνομα που φαίνεται ως επικρατέστερο για την παρουσίαση είναι αυτό της Ελένης Φουρέιρα που σκέφτεται -όπως πληροφορίες αναφέρουν-να δοκιμάσει τη τύχη της και σε αυτόν τον τομέα.
Το παιχνίδι που στο παρελθόν παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς στον Ant1,δημοσιέυματα αναφέρουν πως βρήκε στέγη στον νεοφερμένο κανάλι Εψιλον -που διαρρέει πως έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του από το εξωτερικό.
Έτσι μετά το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια που αρχικά φαινόταν ως η επικρατέστερη για τη παρουσίαση, τελικώς τον τελευταίο καιρό το όνομα της Ελένης Φουρέιρα έχει περάσει ένα βήμα εμπρός. Η “συνεργασία” του συγκεκριμένου καναλιού με την δισκογραφική εταιρεία της καλλιτέχνιδας είναι γνωστή, οπότε δεν θα φαινόταν και περίεργη η είδηση που προσφάτως βγήκε στη δημοσιότητα πως στη κριτική επιτροπή του παιχνιδιού θα βρεθεί ως ΄κρίτής΄ και το No 1 της δισκογραφικής εταιρείας Panic records entertainmant και ΄ψυχή΄ της κος Γιώργος Αρσενάκος,που το INFE συνάντησε τις χρονιές 2013 και 2014 που τα συγκροτήματα των Κόζα Μόστρα και Freaky fortune εκπροσώπησαν τη χώρα μας στη Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.