Δημήτρης Παλαιολόγου: “Η Conchita είναι και πολύ μάγκας. Θα πήγαινα κι εγώ στη Γιουροβίζιον”

Δημήτρης Παλαιολόγου: “Η Conchita είναι και πολύ μάγκας. Θα πήγαινα κι εγώ στη Γιουροβίζιον”

Ποια Παπαρίζου, ποια Καλομοίρα, ποια Demy, ποια Τάμτα, ποια Φουρέιρα, ποια Τζωρτζίνα; Μεριάστε όλες, έρχεται άλλος σούπερ-σταρ!

Καλεσμένος στον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν ο ανατρεπτικός Δημήτρης Παλαιολόγου, μια ιδιαίτερη περίπτωση παρουσιαστή, σόουμαν, αστρολόγου και τραγουδιστή. Ο πατέρας του ήταν ο Γιάννης Παλαιολόγου, μεγάλος δεξιοτέχνης του τετράχορδου μπουζουκιού και συνθέτης τραγουδιών για τον Στράτο Διονυσίου, τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Μανώλη Αγγελόπουλο, τη Ρίτα Σακελλαρίου και άλλους.

%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%85

Αφού έπλεξε το εγκώμιο της “ανδροπρεπούς” [sic] Conchita Wurst για το θάρρος της να εμφανιστεί ως γυναίκα με μούσι στη Γιουροβίζιον, εξέφρασε κι ο ίδιος την επιθυμία να τραγουδήσει στον διαγωνισμό, διότι είναι μια εμπειρία που αξίζει να τη ζήσει κανείς. Ο ίδιος διατείνεται ότι είναι ο Έλληνας Michael Jackson, τον οποίο προσπαθεί να ακολουθήσει εμφανισιακά., εμάς, ωστόσο, μάς θυμίζει οπτικά περισσότερο τον Jean-Pierre Barda των Army of Lovers.

barda%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%ac%ce%b5

Ακολουθεί το βίντεο (κοιτάξτε στο 4′ 40”), καθώς κι ένα τραγούδι του πολυσχιδούς καλλιτέχνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.