Γνωρίστε την συμμετοχή της Ολλανδίας «Lights and Shadows» – Ψηφίστε στο poll

Γνωρίστε την συμμετοχή της Ολλανδίας «Lights and Shadows» – Ψηφίστε στο poll

Για ακόμη μια χρονιά η Ολλανδία προχώρησε σε απευθείας ανάθεση σε τραγουδιστή αλλά και τραγουδιού για την συμμετοχή της στην Eurovision.  Φέτος αποφάσισαν να στείλουν το ολλανδικό συγκρότημα O’G3NE το οποίο το 2007 τους έφερε στην 11η θέση στην Eurovision Junior. To συγκρότημα συμμετέχει φέτος με μία σύνθεση του πατέρα τους (Rick Vol), με τίτλο Lights and Shadows. Τις O’G3NE αποτελούν οι 3 αδερφές Lisa, Amy, & Shelley. 

Τα 3 κορίτσια (Lisa 22 και οι δίδυμες Amy και Shelley 21 ετών) εκτός από την συμμετοχή τους στην Eurovision Junior συμμετείχαν το 2014 και στο τηλεοπτικό show   The Voice of Hollandστο οποίο στέφθηκαν νικήτριες. Οι O’G3NE μάλιστα είναι το πρώτο γυναικείο group παγκοσμίως που καταφέρνει να κερδίσει το εν λόγω show.

Τα κορίτσια έχουν κυκλοφορήσει 3 studio album και 13 επίσημα singles. Εκτός από τον πατέρα τους, στην σύνθεση του τραγουδιού συμμετείχε και ο Rory de Kievit.

H Ολλανδία μετράει 4 νίκες στο μακρινό παρελθόν (1957, 1959, 1969 και 1975). Το 2016 την χώρα εκπροσώπησε ο Douwe Bob με το τραγούδι του Slow Down, το οποίο κατάφερε να φτασει μέχρι την 11η θέση του Μεγάλου Τελικού.

Δείτε εδώ την συμμετοχή της Ολλανδίας, Lights and Shadows.

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του INFE:

Αργυρίου Γιάννης:1

Πετράκη Αναστασία:4

Κωστίκας Γιάννης:4

Ματάμης Αποστόλης:4

Φαρμάκας Δημήτρης:2

Μαντζίλας Δημήτρης:2

Χαρπαντίδης Στέφανος:5

Σιακαντάρης Σπύρος:5

Νταντάλιας Άγγελος:5

Τσεκούρας Γιώργος:6

Κοντακιώτης Χρυσόστομος:3

Κορυπάς Αντρέας:8

Τιγκράν Σαρκισιαν: 4

Μ.Ο.: 4,07

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.