Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια ο διαγωνισμός του 2006 σε HD μορφή!

Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια ο διαγωνισμός του 2006 σε HD μορφή!

Αύριο, και συγκεκριμένα στις 22.00 η ώρα Ελλάδος (21:00 CEST για τους φίλους μας που μας παρακολουθούν από το εξωτερικό), οι φαν του αγαπημένου μας διαγωνισμού θα έχουμε την τιμή να απολαύσουμε σε HD μορφή τον διαγωνισμό του 2006 για πρώτη φορά έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια! Γιατί όμως χρειάστηκε να περιμένουμε τόσο ώσπου κάτι τέτοιο να καταστεί δυνατό;

Αρχικά να επισημάνουμε πως αν και ο πρώτος διαγωνισμός που μεταδόθηκε σε HD μορφή ήταν ο αμέσως επόμενος που διεξήχθη στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, η πρώτη απόπειρα της συγκεκριμένης τεχνολογίας έγινε στην Eurovision της Αθήνας! Και παρά το γεγονός ότι οι ιθύνοντες σκόπευαν να κάνουν χρήση της και σε επόμενους διαγωνισμούς, η συγκεκριμένη περιορίστηκε απλά σε κάποιο αρχείο της ΕΡΤ μέχρι και το 2019 όπου και κάποιος υπεύθυνος την “ξέθαψε”. Μολονότι το συγκεκριμένο αρχείο στάλθηκε κανονικά στην EBU και αύριο θα έχουμε κανονικά την δυνατότητα να το απολαύσουμε μέσω του Eurovision.tv στο YouTube, αποτελεί αντίγραφο μιας και η πρωτότυπη έκδοση χάθηκε με το πέρας του χρόνου. Όπως και να ‘χει, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε εις διπλούν τον χαμό που έγινε έπειτα από την εμφάνιση της Άννας ο οποίος ήταν ήδη εμφανής προ HD μορφής!

Το EurovisionAgain της Αθήνας σε HD ανάλυση, μπορείτε να το παρακολουθήσετε αύριο βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδος πατώντας ΕΔΩ.

 

Συντονιστείτε την ίδια ώρα στις πλατφόρμες των Twitter, Facebook, TikTok και Instagram χρησιμοποιώντας το Hashtag #EurovisionAgain και σχολιάστε!

Πηγή : Eurovision.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.