Γαλλία: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές και τα interval acts της Junior Eurovision 2021

Γαλλία: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές και τα interval acts της Junior Eurovision 2021

H Junior Eurovision 2021 μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς η δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας TF1 ανακοίνωσε τους παρουσιαστές του τελικού  καθώς επίσης και τα interval acts που θα πλαισιώσουν το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς. O τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου στο  La Seine Musicale στο Παρίσι.

Οι παρουσιαστές

Οι παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι τρείς, ο Olivier Minne, η Élodie Gossuin και η Carla. Ο Olivier Minne είναι Γαλλο-Βέλγος ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής και ήταν σχολιαστής της Γαλλικής τηλεόρασης από το 1995 έως το 1997. Η Élodie Gossuin είναι μοντέλο, παρουσιάστρια, πολιτικός καθώς επίσης η εκφωνήτρια της Γαλλικής βαθμολογίας στην Eurovision από το 2016 έως το 2018 και μέλος της κριτικής επιτροπής που επέλεξε την Barbara Pravi για την Eurovision 2021. H Carla εκπροσώπησε την Γαλλία στην Junior Eurovision στην Junior Eurovision 2019 με το τραγούδι Bim Bam Toi καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

H τελετή έναρξης και τα interval acts

Επίσης έγιναν γνωστά τα interval acts της βραδιάς αλλά  και το πότε και πως θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης της Junior Eurovision.

Αρχικά η τελετή έναρξης του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και θα την παρουσιάσει η Charlee Moss, κόρη της Marie Myriam Που κέρδισε την Eurovision το 1977. Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης θα αποφασιστεί μέσω κλήρωσης η σειρά εμφάνισης της Γαλλίας, η χώρα που θα εμφανιστεί πρώτη και η χώρα που θα εμφανιστεί τελευταία. Η σειρά εμφάνισης των υπολοίπων χωρών θα αποφασιστεί από τους διοργανωτές με τηλεοπτικά κριτήρια.

Τα interval acts του τελικού θα είναι 3. Αρχικά η περσινή νικήτρια η Valentina θα ερμηνεύσει το J’imagine με το οποίο χάρησε στην Γαλλία την πρώτη της νίκη στον διαγωνισμό. Έπειτα θα εμφανιστεί η Barbara Pravi η οποία ήταν η εκπρόσωπος της Γαλλίας στην Eurovision 2021 με το τραγούδι Voila με το οποίο κατέλαβε την δεύτερη θέση, καθώς επίσης και συνθέτρια του J’imagine με το οποίο η Valentina κέρδισε την περσινή Junior Eurovision. Τέλος οι 19 διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν το Imagine του John Lennon με τα έσοδα από το τραγούδι να δωρίζονται στην UNICEF.

Μία σκέψη στο “Γαλλία: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές και τα interval acts της Junior Eurovision 2021

  1. Επίσης, η Carla ήταν αυτή που ανακοίνωσε τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής της Γαλλίας στη Eurovision 2021 από την οποία η Ελλάδα έλαβε 12 βαθμούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.