Βέλγιο: Έτοιμο το τραγούδι των Hooverphonic για την Eurovision 2021

Βέλγιο: Έτοιμο το τραγούδι των Hooverphonic για την Eurovision 2021

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Dag Allemaal, o Alex Callier, ένα από τα βασικά μέλη του συγκροτήματος των Hooverphonic, έκανε αποκαλύψεις για την συμμετοχή του συγκροτήματος στην Eurovision 2021. Αρχικά o Βέλγος μουσικός δήλωσε πως τα μέλη του συγκροτήματος αξιοποίησαν πλήρως τον χρόνο τους στην καραντίνα και στο φετινό ασυνήθιστο καλοκαίρι. Μάλιστα τόνισε πως δημιούργησαν αρκετό υλικό για τους επόμενους 3 δίσκους του συγκροτήματος!

Ανάμεσα στις νέες δημιουργίες του συγκροτήματος βρίσκεται και η συμμετοχή του συγκροτήματος για την Eurovision 2021, η οποία όπως δήλωσε ο Alex Callier είναι έτοιμη. Μάλιστα τόνισε πως το τραγούδι που θα ερμηνεύσει το συγκρότημα στην σκηνή του Ahoy Rotterdam, θα μπορούσε να  θεωρηθεί έκπληξη. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως σε παλαιότερη συνέντευξή του, μετά την ανακοίνωση πως οι Hooverphonic θα εκπροσωπήσουν το Βέλγιο στην Eurovision 2021, ο Alex Callier είχε δηλώσει πως πιθανόν η συμμετοχή των Hooverphonic  να έχει πιο ρυθμικό και αισιόδοξο χαρακτήρα απ’ότι το Release me, με το οποίο θα εκπροσωπούσαν το Βέλγιο στην Eurovision 2020.

Ποιοι είναι οι Hooverphonic;

To συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1995 στην πόλη  Sint-Niklaas του Βελγίου, και θεωρούνται από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες του Βελγίου. Σήμερα αποτελείται από τους  Alex Callier, Raymond Geerts οι οποίοι είναι ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, και την Luka Cruysberghs, η οποία είναι μόλις 20 χρονών και είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος.

Οι Hooverphonic θεωρούνται από τους πρωτεργάτες του Ευρωπαϊκού Trip-hop, έχουν κυκλοφορήσει 10 συνολικά δίσκους, με αρκετούς από αυτούς να γίνονται χρυσοί και πλατινένιοι στο Βέλγιο, ενώ μεγαλύτερη επιτυχία τους θεωρείται το Mad About You που έγινε επιτυχία σε όλη την Ευρώπη.

Οι Hooverphonic επιλέχθηκαν με απευθείας ανάθεση να εκπροσωπήσουν το Βέλγιο στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Release me, με το οποίο θα διαγωνίζονταν στον Α’Ημιτελικό. Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020, λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19, οι Hooverphonic ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν εκ νέου για την Eurovision 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.