Αυστραλία: Ανακοινώθηκαν ακόμα δυο υποψήφιοι του Australia Decides

Αυστραλία: Ανακοινώθηκαν ακόμα δυο υποψήφιοι του Australia Decides

Συνεχίζεται η παρέλαση μεγάλων ονομάτων της Αυστραλιανής pop μουσικής στο Australia Decides. Μετά τους δυο υποψηφίους που ανακοινώθηκαν πριν 2 εβδομάδες (μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για αυτούς εδώ), σήμερα ανακοινώθηκαν άλλοι 2 καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ ώστε να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision.

Montaigne

Η Montaigne είναι 24 ετών, τραγουδίστρια, συνθέτης και μουσικός. Το πραγματικό της όνομα είναι Jessica Alyssa Cerro. Αν και είναι μικρή σε ηλικία έχει κερδίσει ήδη ένα βραβείο Aria το 2016 με το album Glorious Heights στην κατηγορία Breakthrough Artist.

Didirri

Ο Didirri είναι 22 ετών,τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και μουσικός. Εμπνευσμένος από την δίκη του ιστορία, η οποία συχνά υποτιμάται με το σαγηνευτικό αυτοαποσπαστικό χιούμορ του, είναι βέβαιο ότι θα σας κερδίσει. To ντεμπούτο του ξεκίνησε με το single του “Blind You”. Ανέβηκε στην σκηνή με τους Tash Sultana, The Jezabels και The Temper Trap, και εμφανίστηκε σε πολλά φεστιβάλ, όπως το Fairgrounds festival , το Grampians festival, το Boogie Fest και το NYE On the Hill. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στο Λονδίνο στο iconic Shacklewell Arms οπού ήταν Sold out.

Οι καλλιτέχνες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής για το Australia Decides είναι οι εξής:

  • Casey Donovan
  • Vanessa Amorosi
  • Mitch Tambo
  • iOTA
  • Montaigne
  • Didirri

Μένουν ακόμα 4 υποψηφιότητες να ανακοινωθούν, ενώ ο εθνικός τελικός της  Αυστραλίας θα διεξαχθεί στις 07 και 08 Φεβρουαρίου. Ποια από τις μέχρι στιγμής υποψηφιότητες πιστεύετε ότι είναι η πιο πολλά υποσχόμενη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.