ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Charikleia Mari Amersa υποψήφια για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Charikleia Mari Amersa υποψήφια για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022

Ακόμα μία καλλιτέχνιδα υποψήφια για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022!

Πρόκειται για την 25χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό Charikleia Mari Amersa η οποία έχει στείλει ένα τραγούδι για την συμμετοχή μας στον διαγωνισμό της Eurovision, το οποίο έχει εγκριθεί από την ΕΡΤ και βρίσκεται ανάμεσα στις 25 συμμετοχές.

Σε επικοινωνία που είχε το INFE Greece με την ομάδα της  Χαρίκλειας Μαρή, ειπώθηκαν τα παρακάτω:

Το τραγούδι είναι pop, έχει γραφτεί από την ίδια την τραγουδίστρια Charikleia Mari Amersa, ενώ τη μουσική έχει συνθέσει ο Πέτρος Σοφιανίδης (aka Peter Rock). Οι δυο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και έχουν κυκλοφορήσει το Seven Seas και το Higher Cause. Tην Χορογραφία και Καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η Δήμητρα Καστέλλου, στα φωνητικά βρίσκονται οι Νίκος Βασταρούχας & Βέρα Παπαθανασίου, ενώ το Styling επιμελούνται οι Κατερίνα Καζακλή & Άννα Παρούση.

Το τραγούδι γράφτηκε με αφορμή την μεγάλη αλλαγή που ζούμε τα τελευταία χρόνια, παρατηρώντας πως οι άνθρωποι σιγά σιγά κλεινόμαστε μέσα στο εαυτό μας, περιοριζόμαστε σε ένα κινητό και αποφεύγουμε την πραγματική, αληθινή επαφή με άλλους. Ένας καθημερινός αγώνας για ζωή. Παρακινεί τους ανθρώπους να ξεφύγουν από την στατική αυτή κατάσταση.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το νέο κομμάτι της καλλιτέχνιδας, το For So Long, που μιλάει για την ψυχική υγεία και κυκλοφορεί από τις 13/10:

Λίγα λόγια για την Charikleia Mari Amersa

Η 25χρονη καλλιτέχνιδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το τμήμα Performing Arts του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στην ειδικότητα “Μουσική & Τραγούδι” το 2017. Η ενασχόλησή της με την μουσική ξεκινάει το 2015 με το πρώτο της EP, των “Kappa Effect”, στο οποίο ερμηνεύει και γράφει στίχους, με το όνομα Amersa. Τότε είναι που ξεκινάει και τις πρώτες live εμφανίσεις της οι οποίες συνεχίζονται έως και σήμερα.

Το 2017 εισέρχεται και στον χώρο του θεάτρου και της διδασκαλίας, ολοκληρώνοντας της πρακτική της στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Ξεκινάει δικά της τμήματα θεατρικού παιχνιδιού, φωνητικής και μία θεατρική ομάδα καθώς και πρωταγωνιστεί στο «Ένα Βήμα τη Φορά The Musical της Μαρίας Στεφάνου». Την ίδια χρονιά γράφει το επίσημο τραγούδι του φεστιβάλ Pride, σε συνεργασία με τον Ανδρέα Μαρκάτη, με τίτλο Definition of Love.

Το 2019 γίνεται συν-δημιουργός και παίζει στο musical, «Ο Χάρτινος Κόσμος», ενώ παράλληλα, δημοσιεύσει 3 νέα single σε δικούς της στίχους και ερμηνεία με τίτλο Tears of Shame, Dreams και SACRIFICE.

Μέχρι σήμερα έχει τραγουδήσει και γράψει στίχους/ μελωδίες για περισσότερα από 100 αυθεντικά κομμάτια, τα οποία έχουν δημοσιευτεί στις online μουσικές πλατφόρμες, έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και ταινίες, διδάσκει σε σχολές και ωδεία της πόλης, ενώ παράλληλα μένει ενεργή στην θεατρική σκηνή. Πρόσφατα ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στα voice over και να ηχογραφεί audio books, cartoons, trailer κ.α. Η πιο πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο Contest, δημοσιεύτηκε το 2020 και την παραγωγή ανέλαβε ο Ηλίας Κόζας, των Koza Mostra.

Το 2020 ξεκίνησε να σπουδάζει στο ΙΕΚ Θέρμης στην ειδικότητα, Υποκριτική Τέχνη Θεάτρου-Κινηματογράφου ώστε να διευρύνει τις γνώσεις τις πάνω στο αντικείμενο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.