Αλβανία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του “Festivali i Këngës 58”

Αλβανία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του “Festivali i Këngës 58”

Απόψε, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός του μουσικού φεστιβάλ της Αλβανίας Festivali i Këngës 58, όπου ο νικητής του θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Παρουσιάστρια της βραδιάς, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Pallati i Kongreseve στα Τίρανα, θα είναι η Alketa Vejsiu.

Συνολικά στον διαγωνισμό συμμετέχουν 20 συμμετοχές, οι οποίες έχουν χωριστεί σε δύο ημιτελικούς. Σήμερα θα δούμε να διαγωνίζονται οι μισές, δηλαδή οι δέκα, τις οποίες μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

  1. Nadia and Genc TukiçiJu flet Tirana
  2. Sara BajraktariAjër
  3. Devis XherahuBisedoj me serenatën
  4. Kanita SumaAnkth
  5. Kamela IslamajMë ngjyros
  6. Bojken LakoMalaseen
  7. Elvana GjataMe tana
  8. Aldo BardhiMelodi
  9. Renis GjokaLoja
  10. Albërie HadërgjonajKu ta gjej dikë ta dua

Η κριτική επιτροπή του Festivali i Këngës 58, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες της μουσικής, θα είναι αυτή που θα αποφασίσει ποιοι θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου.

Καλεσμένος του σόου, θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Ιταλίας, Mahmood, όπου με την συμμετοχή του Soldi, κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Ο πρώτος ημιτελικός του Festivali i Këngës 58, θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.