Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του Ισραήλ

Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του Ισραήλ

Πριν από λίγο μέσω του δημόσιου ραδιοφώνου του Ισραήλ IBA, παρουσιάστηκαν τα 4 υποψήφια τραγούδια για τον τελικό της επιλογής της χώρας. Την Πέμπτη θα γίνει η επιλογή του καλλιτέχνη, αλλά και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στη Στοκχόλμη.

Μετά από πολλές auditions και αποκλεισμούς, το τάλεντ σόου που και φέτος χρησιμοποιεί το Ισραήλ για να επιλέξει την συμμετοχή του για τη Eurovision, HaKokhav HaBa L’Eirovizion φθάνει στο τέλος του. Κοινό και κριτική επιτροπή θα επιλέξει ανάμεσα στα 4 τραγούδια ή καλύτερα ανάμεσα σε 3 αφού δύο τραγούδια είναι ίδια απλά σε διαφορετική εκτέλεση. Μπορείτε να ακούσετε τα 4 υποψηφία τραγούδια κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Artist Song Composer
Ella Daniel Somebody Out There David Maman, Phillip Hayon
Gil Hadash Follow the Sun Stav Beger, Tom Gefen
Hovi Star Made of Stars Doron Madalie
Nofar Salman Made of Stars Doron Madalie

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου στα στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας, IBA και οι 4 καλλιτέχνες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του HaKokhav HaBa L’Eirovizion θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια που τους έχουν δοθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την περσινή επιτυχία της χώρας με τον Nadav Guedj που έφερε το Ισραήλ στο τοπ 10 μετά από 7 χρόνια, τα τραγούδια που υπεβλήθησαν φέτος για την ισραηλινή επιλογή της Eurovision ξεπέρασαν τα 100!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το Golden Boy που έφτασε στη Βιέννη στην 9η θέση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.