Αζερμπαϊτζάν: Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι των 6 υποψηφίων τραγουδιών για την Efendi

Αζερμπαϊτζάν: Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι των 6 υποψηφίων τραγουδιών για την Efendi

H εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision 2021, Efendi, αποκάλυψε σε συνέντευξη της στον INFE Azerbaijan τους τίτλους των 6 τραγουδιών της εσωτερικής επιλογής του Αζερμπαϊτζάν. Ένα από αυτά τα τραγούδια θα επιλεγεί για να το ερμηνεύσει η Efendi στην Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ. Οι τίτλοι των υποψηφίων τραγουδιών είναι οι παρακάτω:

  • “Breathing You”
  • “Manifesto”
  • “Mata Hari”
  • “Owe You Pretty”
  • “Ratata”
  • “When I Am Gone”

Στην παραπάνω συνέντευξη αναφέρεται πως 2 από τα υποψήφια τραγούδια είναι μπαλάντες ενώ τα άλλα 4 είναι πιο ρυθμικά, ενώ οι τίτλοι των τραγουδιών είναι πιθανόν να αλλάξουν. Επίσης ο συνθέτης της περσινής συμμετοχής του Αζερμπαϊτζάν, Cleopatra βρίσκεται πίσω από την σύνθεση ενός από τα 6 υποψήφια κομμάτια. Η συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν θα επιλεγεί από μια επιτροπή ειδικών και fans.

Λίγα λόγια για την Efendi

H Samira Efendi είναι μια 29χρονη pop και jazz τραγουδίστρια που γεννήθηκε στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού. Ξεκίνησε την καριέρα της από διάφορους τοπικούς μουσικούς διαγωνισμούς και έγινε γνωστή μέσω του The Voice  του Αζερμπαϊτζάν το 2016.  Αναδείχθηκε μέσω εσωτερικής επιλογής ως η εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision 2020 με το  τραγούδι Cleopatra.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.