Άγιος Μαρίνος: Με την Senhit το 2021!

Άγιος Μαρίνος: Με την Senhit το 2021!

Άλλη μία καλλιτέχνιδα που ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στην σκηνή της Eurovision το 2021 μέσω του Europe Shine A Light είναι η Senhit για τον Άγιο Μαρίνο. Φέτος θα εκπροσωπούσε την χώρα με το Freaky!

Η Senhit γεννήθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας κι η καταγωγή της είναι από την Ερυθραία της Αφρικής. Έχει λάβει μέρος σε αρκετά μιούζικαλ ενώ μετρά τρία προσωπικά άλμπουμ (δύο ιταλόφωνα κι ένα αγγλόφωνο) κι αρκετά singles. Φυσικά δεν είναι άγνωστη στον διαγωνισμό αφού το 2011 εκπροσώπησε ξανά τον Άγιο Μαρίνο με το Stand By δίχως να καταφέρνει να προκριθεί στον τελικό και καταλήγοντας στην 16η θέση του ημιτελικού. H Ιταλίδα ερμηνεύτρια έκτοτε συμμετείχε σε πολλά φεστιβάλ της Ιταλίας ενώ λίγο μετά τον διαγωνισμό στράφηκε σε πιο pop-dance μονοπάτια κυκλοφορώντας singles όπως Something on your mind, Heart Ache κ.ά. Σηματοδοτώντας το νέο ξεκίνημα στην καριέρα της άλλαξε το όνομά της από Senit σε Senhit.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.