Ψηφίστε τις αγαπημένες σας φετινές συμμετοχές που επιλέχθηκαν μέσω εσωτερικής επιλογής

Η Eurovision 2020 ακυρώθηκε αλλά το Infe Greece βρίσκεται εδώ για να τονώσει λίγο αυτήν την περίοδο αδράνειας με μία σειρά poll. Φυσικά σε αυτό χρειαζόμαστε την συνδρομή σας για να αναδείξουμε το αγαπημένο σας τραγούδι από τις φετινές συμμετοχές σε κάθε κατηγορία poll που θα ακολουθήσει το προσεχές διάστημα.

Επόμενη κατηγορία είναι αυτή των συμμετοχών που επιλέχθηκαν εσωτερικά ή τους δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την χώρα τους με απευθείας ανάθεση. Να σημειώσουμε ότι αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει τους καλλιτέχνες αλλά και τα τραγούδια, που το κοινό δεν είχε καμία ανάμειξη στην επιλογή τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι φέτος 15 συμμετοχές ανήκουν σ’αυτή την κατηγορία και παρακάτω θα σας ζητήσουμε να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας σύμφωνα με τα δικά σας προσωπικά γούστα.

Θυμηθείτε όλα τα τραγούδια από απ’ευθείας ανάθεση ή εσωτερική επιλογή στην playlist που έχουμε ετοιμάσει για εσάς (εδώ) και ψηφίστε τα 5 αγαπημένα σας.

Ψηφίστε την αγαπημένη σας συμμετοχή από απευθείας ανάθεση για την Eurovision 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.