Στεφανία Λυμπερακάκη: Τι αποκάλυψε στο “Φλερτ” η τραγουδίστρια για την Eurovision 2021;

Στεφανία Λυμπερακάκη: Τι αποκάλυψε στο “Φλερτ” η τραγουδίστρια για την Eurovision 2021;

Για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό αέρα!

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία θα μας εκπροσωπήσει στην ερχόμενη Eurovision, βρέθηκε στην εκπομπή “Φλερτ” και μίλησε για όλα όσα σχετίζονται με τον εν λόγω διαγωνισμό.

Η καλλιτέχνιδα ανέφερε αρχικά ότι από μικρή ηλικιακά (8 ετών) ξεκίνησε να τραγουδάει, πηγαίνοντας στα πρώτα talent shows για να δοκιμαστεί στο κομμάτι της μουσικής (Voice Kids, Eurovision Junior). Κατά την διάρκεια της κουβέντας της με την Νάντια Κοντογεώργη, δεν έκρυψε τον θαυμασμό της επιπλέον, για τον Justin Bieber καθώς και τον Usher, αφού ήταν οι 2 καλλιτέχνες που τους είχε πρότυπα πριν από μερικά χρόνια.

Μετά από μερικά λεπτά βέβαια, η κουβέντα οδηγήθηκε στον διαγωνισμό της Eurovision, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά δημόσια ότι ήδη έχει ηχογραφήσει δύο τραγούδια στο studio και ετοιμάζει να κάνει και άλλα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν το τέλος της συνέντευξής της στην εκπομπή, δεν παρέλειψε να κρύψει την στεναχώρια της που δεν πραγματοποιήθηκε η περασμένη Eurovision, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλεσε την Έλενα Παπαρίζου Queen της χώρας μας.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.