Ρωσία: Με τη Yulia Samoylova το 2018 στη Eurovision – Σφοδρές αντιδράσεις από τους Eurostars της χώρας

Ρωσία: Με τη Yulia Samoylova το 2018 στη Eurovision – Σφοδρές αντιδράσεις από τους Eurostars της χώρας

Η είδηση της απαγόρευσης εισόδου στην Ουκρανία, στη φετινής εκπρόσωπο της Ρωσίας στο διαγωνισμό έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των fans, αλλά και όλων των μέσων ενημέρωσης της Ευρώπης. Η Ρωσία φαίνεται πως αντιδρά δυναμικά σε αυτή την απόφαση και αν μη τι άλλο, είναι αποφασισμένη με μία σειρά ενεργειών, για να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων. Ήδη από το υπουργείο πολιτισμού της Ρωσίας, ανακοίνωσαν μία σειρά συναυλιών σε όλη τη χώρα, όπου η Yulia Samoylova θα εμφανιστεί ως πρότυπο και ηρωίδα και ο κόσμος θα θαυμάσει το θάρρος και τη δύναμη της για ζωή. Επίσης στην ίδια πρόταση αναφέρεται πως η Yulia Samoylova θα πρέπει να είναι η εκπρόσωπος της Ρωσίας στο διαγωνισμό το 2018, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία που της έχει γίνει.

Από την άλλη πλευρά έντονες είναι οι αντιδράσεις των συναδέλφων της Yulia.Ο Philipp Kirkorov από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Ρωσίας και ένθερμος υποστηρικτής του διαγωνισμού της Eurovision, δήλωσε πως ο δικηγόρος του έχει ετοιμάσει ένα έγγραφο, που θα αποσταλεί σε όλους τους διαγωνιζόμενους της φετινής Eurovision. Θα τους ζητάει πριν από την ερμηνεία της συμμετοχής τους, να αναφέρουν το εξής:

Στην Yulia Samoylova, μια ανάπηρη γυναίκα, που κάποιοι φοβήθηκαν την παρουσία της εδώ! 

O Kirkorov πιστεύει ότι η Ρωσία πρέπει να αποχωρήσει από το διαγωνισμό, μέχρι αυτός να επιστρέψει στις παραδοσιακές του αξίες και αρχές. Τη έντονη αντίδραση της εξέφρασε και η manager του Dima Bilan λέγοντας πως η συγκεκριμένη πράξη είναι έγκλημα.

Η Ρωσία εξετάζει την προσφυγή της στο διεθνές δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και στα Ηνωμένα Έθνη, στην επιτροπή για τα δικαιώματα ανθρώπων με αναπηρίες και όπως καταλαβαίνετε μόλις τώρα ξεκινά μια νέα ιστορία.

2 σκέψεις για το “Ρωσία: Με τη Yulia Samoylova το 2018 στη Eurovision – Σφοδρές αντιδράσεις από τους Eurostars της χώρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.