Οι 12 βαθμοί των James Newman, Samira Efendi, Samanta Tina και Destiny Chukunyere

Οι 12 βαθμοί των James Newman, Samira Efendi, Samanta Tina και Destiny Chukunyere

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, η γνωστή YouTuber Νikkie Tutorials θα πραγματοποιεί μικρές συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες που ήταν να διαγωνιστούν στην φετινή Eurovision που ακυρώθηκε. Επόμενες συνεντεύξεις ήταν με τους James Newman, Samira Efendi, Samanta Tina κι ανάμεσα στα όσα τους ρώτησε είναι πως ένιωσαν με το άκουσμα της ακύρωσης του διαγωνισμού λόγω του Covid-19, πως θα ήταν η εμφάνισή τους στην Eurovision, σε ποια συμμετοχή θα έδιναν τους 12 βαθμούς τους κ.ά.

Ο James ανέφερε ότι στην σκηνή θα βλέπαμε παγωμένους βράχους και κύβους που ξαφνικά θα χάνονταν κάτω από τον ίδιο και θα μεταφέρονταν σε όλη την σκηνή. Οι 12 βαθμοί του πηγαίνουν στην Ολλανδία. Η Samira δεν ήθελε να αποκαλύψει πολλά για την σκηνική παρουσία καθώς στοιχεία της μπορεί αν χρησιμοποιηθούν και στην επόμενη συμμετοχή της αφού η ίδια θα εκπροσωπήσει το Αζερμπαϊτζάν και του χρόνου. Στην σκηνή α υπήρχε πολύ χρυσό και θα ήταν αρκετά κοντά στο video clip. Oι 12 βαθμοί της πηγαίνουν στην Μάλτα.

H Samanta ανέφερε ότι έχει πληροφορηθεί ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα γνωρίζει αν η Λετονία την επιλέξει ως εκπρόσωπο του χρόνου, διαφορετικά δεν θα πάρει μέρος ξανά σε εθνικό τελικό. Οι 12 βαθμοί της πηγαίνουν στην Λιθουανία. Η Destiny ανέφερε ότι η σκηνική της παρουσία θα είχε σχέση με το video clip και τον σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων κι ελπίζει να εκπροσωπήσει την Μάλτα του χρόνου. Το 12άρι της είναι για την Σουηδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.