Λιθουανία: Δείτε την εμφάνιση των The Roop στον Β προκριματικό του “Pabandom iš naujo! 2021”

Λιθουανία: Δείτε την εμφάνιση των The Roop στον Β προκριματικό του “Pabandom iš naujo! 2021”

Οι The Roop ερμήνευσαν απόψε για το για πρώτη φορά τo Discoteque στον Β’ προκριματικό της Λιθουανικής επιλογής για την φετινή Eurovision, “Pabandom iš naujo! 2021”. Οι The Roop δεν διαγωνίζονταν στην αποψινή βραδιά, καθώς θα συμμετάσχουν απευθείας στον τελικό.

Λίγα λόγια για τους The Roop

Οι The Roop είναι ένα τριμελές Λιθουανικό pop-rock συγκρότημα αποτελούμενο από τους Vaidotas Valiukevičius, Robertas Baranauskas, και Mantas Banišauskas, που δημιουργήθηκε το 2014. Κυκλοφόρησαν 2 albums το 2015 και το 2017, ενώ το 2018 ήταν για πρώτη φορά υποψήφιοι σε Λιθουανική επιλογή για την Eurovision καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Το 2020 επέστρεψαν στο Pabandom iš naujo! με το τραγούδι On Fire κατακτώντας αυτή την φορά την πρώτη θέση κερδίζοντας το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν την Λιθουανία στην περσινή Eurovision η οποία ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του ιού COVID-19. Το περασμένο καλοκαίρι οι The Roop αποδέχτηκαν την πρόταση της Λιθουανικής τηλεόρασης LRT να επιστρέψουν για να διαγωνιστούν στο “Pabandom iš naujo! 2021”, αυτή την φορά όμως προκρίθηκαν απευθείας στον τελικό με το τραγούδι Discoteque.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.