Λετονία: Έχει ήδη επιλεγεί το τραγούδι της Samanta Tina για την Eurovision 2021

Λετονία: Έχει ήδη επιλεγεί το τραγούδι της Samanta Tina για την Eurovision 2021

Η Samanta Tina, που επελέγη να εκπροσωπήσει την Λετονία στην Eurovision 2021, μιας και λόγω της ακύρωσης του φετινού διαγωνισμού δεν μπόρεσε να εκπληρώσει αυτό το όνειρό της, ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της Eurovision στο Twitter, ότι έχει ήδη επιλέξει την συμμετοχή της για το Ρότερνταμ.

Στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2020, η εταιρεία Riga Live διοργάνωσε ένα ειδικό songwriting camp, ώστε να επιλεγεί η συμμετοχή της Samanta για την Eurovision 2021, με αποτέλεσμα να γραφτούν 11 τραγούδια.
Πριν από λίγη ώρα, η επίσημη σελίδα του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο όπου η Samanta μοιράζεται μαζί μας πληροφορίες για την προετοιμασία της στην Eurovision 2021. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε την δυνατότητα να επιλέξει το αγαπημένο της τραγούδι ανάμεσα από τα 11 που γράφτηκαν. Το τραγούδι έχει ήδη επιλεγεί. Σήμερα, η αντιπροσωπεία της Λετονίας και η Samanta εργάζονται πάνω στην σκηνική παρουσία της καλλιτέχνιδας, την εκτέλεση και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

https://twitter.com/Eurovision/status/1330859199211966479

H Samanta Tina θα εκπροσωπούσε την Λετονία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι “Still Breathing”, έπειτα από την νίκη της στον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision, Supernova, όπου ψήφιζε μόνο το κοινό μέσω televoting και online. H τραγουδίστρια κατέλαβε την πρώτη θέση στην online ψηφοφορία και την δεύτερη στο televoting, όμως η αρκετά μεγάλη διαφορά της στην online ψηφοφορία από την δεύτερη Katrīna Dimanta, κατάφερε να την αναδείξει νικήτρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.