Κύπρος 2017: Την Παρασκευή το ΡΙΚ ανακοινώνει τον εκπρόσωπό του για το Κίεβο

Κύπρος 2017: Την Παρασκευή το ΡΙΚ ανακοινώνει τον εκπρόσωπό του για το Κίεβο

Με ένα tweet του ο σκηνοθέτης και παραγωγός και επί πολλά χρόνια μέλος της κυπριακής αποστολής στη Eurovision, Κλείτος Κλείτου, μάς αποκάλυψε ότι η ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Κίεβο της Ουκρανίας στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, θα γίνει την Παρασκευή 21/10. Η φώτο που συνοδεύει το τουιτάρισμα ουσιαστικά μας υποδεικνύει ότι ο καλλιτέχνης θα είναι άνδρας, ενώ το γεγονός ότι η φιγούρα που απεικονίζεται χορεύει ζεϊμπέκικο φουντώνει τις φήμες ότι ο Λούκας Γιώρκας μετά το ζειμπέκικο που χόρεψε για την Ελλάδα το 2011, θα χορέψει και για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο στη Eurovision 2017. Ο έτερος καλλιτέχνης που επίσης ακούγεται πως είναι υποψήφιος για να αναλάβει την εκπροσώπηση της χώρας είναι ο πρόσφατος νικητής του X Factor, Ανδρέας Λέοντας.

Σας θυμίζουμε ότι για το ίδιο θέμα είχαμε γράψει άρθρο πριν λίγες ημέρες, αναφέροντας πως ο Λούκας Γιώρκας είναι το μεγάλο φαβορί για να κυματίσει την κυπριακή σημαία στο Κίεβο. Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε αν όντως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας.

Ο Λούκας Γιώρκας επικρατέστερος να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Κίεβο

Αυτή θα είναι η 34η συμμετοχή της Κύπρου στο διαγωνισμό που ακόμα δεν έχει δει νίκη. Η καλύτερη της θέση είναι η πέμπτη, που την κατέκτησε τρεις φορές (1982, 1997 και 2004). Πέρσι την Κύπρο εκπροσώπησε το ροκ συγκρότημα Minus One με το Alter Ego και έφθασε στην 21η θέση με 96 βαθμούς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.