Κύπρος: Η συμμετοχή της Κύπρου έχει ηχογραφηθεί σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή

Κύπρος: Η συμμετοχή της Κύπρου έχει ηχογραφηθεί σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή

Έχει ηχογραφηθεί η επόμενη συμμετοχή της Κύπρου για την Eurovision σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha Kύπρου Με Αγάπη Χριστιάνα. Aνάμεσα σε όσα σχολίασαν στο πάνελ της εκπομπής είναι ότι το τραγούδι είναι πολύ δυνατό κι ακόμα καλύτερο από το Fuego. Φυσικά η εκπομπή δεν αποκάλυψε τον καλλιτέχνη που θα ερμηνεύσει το τραγούδι αλλά από τα φαβορί το νούμερο ένα είναι η Τάμτα σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το τραγούδι δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του μορφή και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και να προστεθούν οι τελευταίες πινελιές.

Το INFEGreece γνωρίζει ήδη τον τίτλο του τραγουδιού. Φυσικά δεν θα αποκαλύψουμε κάτι για τα ανωτέρω αφού είναι ένα λεπτό ζήτημα και σεβόμενοι το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το ΡΙΚ. Εξάλλου η ιστορία έχει δείξει ότι πολλές φορές υπάρχουν ανατροπές όταν οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται επίσημα.

(Update)

Η ίδια εκπομπή ανασκεύασε τα χθεσινά λέγοντας ότι αυτήν την στιγμή υπάρχουν τέσσερα τραγούδια από διεθνείς συνθέτες και φυσικά από τον Alex Papaconstantinou και το ΡΙΚ έχει επικεντρωθεί στις επαφές του με δισκογραφικές εταιρίες. Φυσικά τα ονόματα της Τάμτα και του Βαγγέλη Κακουριώτη που έχουν ακουστεί, δεν επιβεβαιώνονται πουθενά ακόμα.

Οπότε είτε γνωρίζουμε τον τίτλο του επικρατέστερου από τα τέσσερα τραγούδια είτε εκκρεμούν κάποια ζητήματα ώστε να ανακοινωθεί η επόμενη συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή.

3 σκέψεις για το “Κύπρος: Η συμμετοχή της Κύπρου έχει ηχογραφηθεί σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή

  1. Το ΡΙΚ έχει κλείσει ηδη τη Τάμτα έχει βρει και τραγούδι και στην ΕΡΤ ακόμα ψάχνουν διοικητικό επιτελείο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.