Κροατια 2017: Με το “My Friend” στο Κίεβο

Κροατια 2017: Με το “My Friend” στο Κίεβο

Σήμερα, ο Εθνικός Ραδιοσταθμός της χώρας HRT, ανακοίνωσε το τραγούδι με το οποίο θα ταξιδέψει η χώρα στο Κίεβο. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι My Friend, και όπως ήδη γνωρίζουμε ερμηνευτής του θα είναι με απευθείας ανάθεση ο Jacques Houdek.

Ο Houdek δήλωσε για την συμμετοχή του και το τραγούδι του στο Κίεβο:

<<Μέχρι στιγμής μου αρέσουν όλα τα τραγούδια, όπως και η ίδια η Eurovision. Θέλω ο κόσμος να επεκτείνει την αίσθηση της φιλίας αλλά και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα. Σκεφτείτε τους φίλους σας, κάντε τους χαρούμενους με μια φωτογραφία η οποία θα είναι αφιερωμένη σε αυτούς. Δείξτε τους τι ακριβώς σημαίνουν για εσάς και κάντε νέους φίλους>>.

Οι αποκαλύψεις για την Κροατική συμμετοχή γίνονται αργα και σταθερά. Το μόνο σίγουρο είνια ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μερικές εβδομάδες ακόμα μέχρι να ακούσουμε τη φετινή συμμετοχή της χώρας της Ανδριατικής.

Τέλος, ο αρχηγός της Κροατικής αποστολής Željko Mesar, δήλωσε:

<<Προς το παρόν το τραγούδι θα παραμείνει μία έκπληξη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι ένα ενδιαφέρον τραγούδι, Eurovision-ικό και η δομή του είναι εξαιρετικά τολμηρή>>.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.